Made in Italy

Baterie de lavoar din alamă cu gură de distanță de 170 mm distanță centrală Made in Italy - Ermia

  • Made in Italy
  • Cod: ERMIA3
Lei 869,82 Lei 1.087,29 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie moderna pentru chiuveta de baie din alama cromata Made in Italy.

Mixer pentru chiuvetă fabricat în Italia, din alamă cromată, cu gură de distanță de 170 mm, cu cartuș Kerox deschis de 25 mm.
Simplitatea și designul modern fac ca acest articol să fie unic și extrem de versatil , ideal pentru spațiile de baie cu un gust contemporan care necesită accesorii de mobilier discrete și elegante, fără a renunța la un stil rafinat și original . Disponibil atât în versiunea cu și fără evacuare, este extrem de versatil și capabil să satisfacă toate nevoile într-un mod impecabil.

Optiuni Disponibile:
  • cu 1 '' 1/4 scurgere;
  • fără scurgere.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter