Made in Italy

Baterie lavoar din alamă cromată înălțime 150 mm Fabricat în Italia - Binsu

  • Made in Italy
  • Cod: BINSU
Lei 2.423,11 Lei 3.028,94 -20%
Material alamă
Timpii de livrare 5 săptămâni lucrătoare

Baterie lavoar înaltă de 150 mm din alamă cromată Fabricat în Italia.

Baterie de lavoar cu design clasic, din alamă cromată ; 150 mm înălțime și cu un ampatament de 130 mm, cu mecanism de scurgere și pop-up.
Produs integral în Italia, cu materiale de înaltă calitate, conforme cu standardele europene. Acest mixer poate fi instalat pe partea superioară, echipat cu aerator și cartuș de disc ceramic; recomandat pentru sistemul său de economisire a energiei pentru economisirea apei de 6L / min și pentru accesoriile sale rigide.

Întreținere și curățare: Se recomandă uscarea oricăror picături sau depuneri de apă pe produs cu o cârpă moale; nu lăsați pe ea cârpe umede sau bureți umezi; evitați utilizarea unor bureți abrazivi sau de curățat care deteriorează suprafața; nu utilizați pentru curățarea niciunui tip de detergent care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, dezasamblați aeratorul și scufundați-l câteva ore în oțet diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât să dispară toate impuritățile și depunerile de calcar.

Pentru mai multe informații și cotații, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter