Made in Italy

Baterie modernă pentru chiuvetă de baie cu trei găuri din alamă, fabricată în Italia - Binsu

  • Made in Italy
  • Cod: BINSU3
Lei 4213,67 Lei 4681,88 -10%
Material alamă
Timpii de livrare 5 săptămâni lucrătoare

Mixer pentru chiuvetă de baie cu trei găuri, din alamă cromată, fabricat în Italia.

Baterie lavoar de design clasic, cu trei găuri, în finisaj de alamă cromată înălțime de 205 mm și cu o distanță centrală de 170 mm cu scurgere și deșeuri pop-up.
Produs integral în Italia, cu materiale de înaltă calitate, conforme cu standardele europene. Acest mixer poate fi instalat pe partea superioară, echipat cu aerator și cap ceramic la 180 °; recomandat pentru sistemul său de economisire a energiei pentru economisirea apei de 6L / min și gura pivotantă.

Întreținere și curățare: Se recomandă uscarea oricăror picături sau depuneri de apă pe produs cu o cârpă moale; nu lăsați pe ea cârpe umede sau bureți umezi; evitați utilizarea unor bureți abrazivi sau de curățat care deteriorează suprafața; nu utilizați pentru curățarea niciunui tip de detergent care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, dezasamblați aeratorul și scufundați-l câteva ore în oțet diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât să dispară toate impuritățile și depunerile de calcar.

Pentru mai multe informații și cotații, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro