Made in Italy

Baterie modernă pentru chiuvetă din alamă cromată, fabricată în Italia - Ermia

  • Made in Italy
  • Cod: ERMIA
Lei 734,55 Lei 918,19 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie pentru chiuvetă de baie din alamă cromată, design modern Made in Italy.

Mixer pentru chiuvetă fabricat în Italia, din alamă cromată, complet cu cartuș deschis Kerox Ø 25 mm. Disponibil atât în versiunea cu și fără evacuare, este extrem de versatil și capabil să satisfacă toate nevoile într-un mod impecabil.
Liniile care caracterizează întreaga figură sunt simple și armonioase, capabile să ofere zonei de baie o notă delicată și elegantă . Finisajul cromat încheie apoi designul îmbogățindu-l cu un stil extrem de modern și discret .

Optiuni Disponibile:
  • cu 1 '' 1/4 scurgere;
  • fără scurgere.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter