Made in Italy

Baterie pentru lavoar din alamă, fabricată în Italia - Filipo

  • Made in Italy
  • Cod: FILIPO2
Lei 5.316,25 Lei 6.645,32 -20%
Material alamă
Timpii de livrare 5 săptămâni lucrătoare

Baterie pentru chiuvetă fabricată în Italia din alamă cu un design modern.

Noua generație de mixer de lavoar cu design ultra modern din alamă h. 300mm, distanta centrala 150mm; fără scurgere și fără orificiu pop-up.
În întregime produs în Italia, cu materiale de înaltă calitate, conforme cu standardele europene, acest mixer poate fi instalat în partea superioară, echipat cu aerator cache, conexiuni flexibile, cartuș de ceramică și a încorporat sistemul de economisire a energiei pentru economisirea apei.

Disponibil în două finisaje diferite :
- crom (finisaj tradițional, mai răspândit, caracterizat printr-un elegant efect divizat);
- negru + Deep Nocturne Corian® (finisaj "total negru" cu bază vopsită în negru mat și elemente în Deep Nocturne Black DuPont ™ Corian®).

Întreținere și curățare: Se recomandă uscarea oricăror picături sau depuneri de apă pe produs cu o cârpă moale; nu lăsați pe ea cârpe umede sau bureți umezi; evitați utilizarea unor bureți abrazivi sau de curățat care deteriorează suprafața; nu utilizați pentru curățarea niciunui tip de detergent care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, dezasamblați aeratorul și scufundați-l câteva ore în oțet diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât să dispară toate impuritățile și depunerile de calcar.

Pentru mai multe informații și cotații, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter