Ce Ceas de Perete să Alegeți pentru Acasă: Stil Clasic Vintage, Design sau Modern?

Ce ceas de perete să alegeți pentru casă: stil clasic vintage, design sau modern?

Când vă gândiți la un ceas de perete , sunteți conduși să luați în considerare formele și formatele tradiționale sau clasicul ceas circular cu un cadran mai mult sau mai puțin clasic. Aici, pe lângă propunerea clasicului, vom încerca să vă oferim elemente de design moderne sau reinterpretări vintage.
Cu forme abstracte sau forme inspirate de natură, ceasurile de perete realizate de meșteri meșteri se caracterizează printr-o creativitate nelimitată care își găsește expresia maximă în combinația de forme și culori.

Dar înainte de asta să răspundem la câteva întrebări:

Alegerea bazată pe mobilier: vintage sau modern?

Dacă în trecut puteai conta doar pe un singur tip de ceas de perete (bază circulară analogică și clasică), acum alegerea este mult mai variată.
Dacă camera este mobilată în stil „clasic”, cu siguranță nu ar strica un ceas de perete vintage. Creați posibilitatea de a vă întoarce în timp datorită unui design care are un trecut de povestit . Aceasta este tocmai frumusețea ceasurilor de perete de epocă. Dacă și tu vrei să „retrăiești trecutul”. Dacă, pe de altă parte, sufrageria are mobilier care este în pas cu vremurile, cu siguranță nu puteți să nu contați pe un ceas de perete modern.

Un astfel de model este imediat recunoscut în comparație cu un stil vintage, deoarece are culori mai strălucitoare și un design special(poate lua orice formă).

Ceas de perete clar vizibil și cu un stil variat?

În acest caz, alegerea poate cădea numai pe ceasurile de perete integrate pe panouri sau picturi . Posibilitățile de aici sunt nelimitate, cu același sistem pe care îl folosiți în alegerea unui tablou ornamental sau a unei piese de mobilier, veți găsi cu siguranță alegerea unui ceas de acest fel util și estetic satisfăcător.

Ceasuri de perete realizate manual de meșteri italieni

Viadurini oferă o gamă întreagă de ceasuri de perete realizate de meșteșugari italieni. Acești meșteșugari specializați în prelucrarea metalelor creează cu măiestrie întreaga gamă de ceasuri pe care le vedeți în catalogul nostru online: de la crearea structurii, până la tăierea cu laser pentru a crea diferitele modele și până la pictură. Acest lucru este adevărat Made in Italy. Ceasurile de perete sunt cu siguranță cele mai utilizate și solicitate accesorii pentru casă: pe lângă factorul pur estetic, ceasul de perete îndeplinește o funcție foarte importantă: asigurarea orei exacte cu o simplă privire, fără a fi nevoie să vă căutați încheietura mâinii, poate scoateți mâna din în buzunar sau în căutarea smartphone-ului.

Faceți clic aici pentru a vedea întregul nostru catalog de ceasuri de perete împărțite după stil.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter