Viadurini Cucerește a Patra Poziție Printre „Stelele Comerțului Electronic 2020-2021”

Viadurini o stea a comerțului electronic!

Viadurini este în creștere , iar acest lucru este demonstrat nu numai de satisfacția clienților noștri din întreaga lume pentru asistența exactă pe care o oferim în fiecare zi și calitatea produselor vândute, ci și de poziția cucerită în cadrul prestigiosului clasament „Stelele Comerț electronic 2020/2021"

Il Corriere della Sera , în colaborare cu cercetarea de piata a companiei de stat a lansat un sondaj pentru a colecta și de a stabili un clasament al top 500 excelență de comerț electronic .

La baza rezultatului final, pe care îl puteți vedea la următorul link, există o investigație exactă care a luat în considerare ambele criterii obiective, datorită contribuției  testerilor profesioniști , ambii parametri subiectivi .

În ceea ce privește primul, cele peste 1500 de magazine care au trecut o selecție inițială, pe baza traficului generat în Italia în 2019, au fost testate individual de o echipă de analiști cu referire la 6 dimensiuni de evaluare: „ Structură și ușurință în utilizare ”, „ Securitate "," Plată "," Achiziție și livrare "," Serviciu și comunicare pentru clienți "și" Performanță tehnică ".

În paralel cu aceste criterii, într-un sondaj realizat printr-un panou online, peste 3000 de consumatori au evaluat aspectul magazinelor de comerț electronic în conformitate cu 7 criterii subiective (de exemplu, „Pagina principală este clară și bine structurată”). În același timp, participanții au fost rugați să indice ce criterii au considerat cele mai importante în evaluarea unui magazin online (de exemplu, „Informații despre livrare”, „Securitatea datelor clienților” etc.).

Datorită rezultatelor obținute, Viadurini este mândru că își poate sărbători locul 4 în clasamentul din spatele unor giganți precum Ikea și Zarahome. Sigiliul „Stelele comerțului electronic 2020/2021” devine un nou premiu care certifică statutul de excelență  al Viadurini nu doar pe scena națională, ci și pe cea internațională.

Viadurini cucerește a patra poziție printre
Email Newsletter
Newsletter