Creșterea lui Viadurini Continuă în Europa și în Lume

„Am început această aventură în lumea mobilierului de design cu convingerea că este comerțul viitorului.  Prin urmare, obiectivul nostru este să oferim tuturor celor care iubesc designul italian să-l cumpere din confortul casei lor din Italia, în multe țări europene și nu numai".
Giuliano Cranchi - Cofondator și președinte Viadurini

Scopul de a oferi tuturor oportunitatea de a cumpăra design italian cu un clic ne-a permis să obținem rezultate excelente în 2020 și, prin urmare, să nu ne oprim ambițiile, ci mai degrabă să le facem să crească din ce în ce mai mult prin consolidarea prezenței noastre pe piețele europene, pe de o parte. pe măsură ce ne extindem în continuare ofertele și prezența pe piețe precum Statele Unite, Rusia, Japonia, Australia și Noua Zeelandă.

Așa cum a scris Pambianco Design în articolul pe care îl puteți citi făcând clic aici, la Viadurini credem în posibilitatea de a continua să creștem pe piața italiană și externă oferind clienților noștri un serviciu pentru clienți în propria lor limbă pentru a-i sprijini atât în ​​cumpărare, cât și în după vânzare.
 
 
Email Newsletter
Newsletter