Cum să Alegeți o Pictură sau o Piesă de Mobilier care să vă Mobileze Casa

Soluții de amenajare pentru fiecare stil 

„O casă nu este o chestiune de cărămizi, ci de dragoste. Chiar și un subsol poate fi minunat ” scrie un poet francez.
 
Este adevărat, căminul este expresia noastră și a familiei noastre. Prin urmare, trebuie să avem toate instrumentele potrivite pentru ao transforma în oglinda esenței noastre. Cum să o facă? O modalitate este să acordați o atenție absolută detaliilor. Un detaliu care nu trebuie trecut cu vederea poate fi pictura.
Pictura este artă. Cultură. Liniile, culorile și atingerile cromatice comunică un mesaj, o poveste, dar și emoții.

Așadar, după ce ați luat în considerare mediul, culorile, subiectul, vă puteți distra cu adevărat în vasta alegere a accesoriului nostru de mobilier.
 
 

Dacă vă place sculptura și sunteți o persoană dinamică, aveți o afacere internațională și trebuie să verificați orarele pe mai multe continente, există multe propuneri 
Puteți alege între un glob decorat manual fabricat în Italia, dar și un ceas cu timp din mai multe țări.

 
De exemplu, „Minuti Seconds” de Viadurini decorează cu orarul în casa noastră, New York, Moscova, Londra. Ceramică compozită, decorată manual cu frunze de argint, măcinată de cafea pe structură rigidă, finisaj lucios.
 


Dacă vă place să călătoriți și să aveți un suflet romantic și visător, puteți alege dintre modelele de ceasuri cu design floral combinate cu umerașe originale 


Un exemplu ar putea fi pictura Petuniaby Viadurini decor cu structură dublă L decorată manual, cu detalii de rășină pe material și element central în relief și finisaj lucios. Combinat cu poza, cuierul romantic Appendirosa este perfect într-o structură în formă de lăcuit negru cu trei trandafiri cromati în relief, cinci butoane negre și finisaj lucios.
Foarte potrivite pot fi amprentele pe pânză, poate din fiecare oraș vizitat .. sau destinațiile următoare, ale Artempo.

 


Dacă sunteți un suflet la modă, de design și la modă, aveți nevoie de o oglindă de perete frumoasă, în care eleganța designului întâlnește rafinamentul materialelor. 
Exemplu Oglindă Diamante cu structură lăcuită cafea în formă, decorată cu sclipici, cu postare orizontală sau verticală și finisaj lucios de decor Viadurini.

 
Dacă ești un iubitor de verdeață și natură poți alege între oglinzi cu structuri în formă de fluturi sau peisaje florale.
Un exemplu este modelul Melitea de la Viadurinidecor cu o structură în formă de maro intens și butoane cromate. Sau, puteți alege dintre numeroasele peisaje florale ale Artempo, unde puteți crea o imprimare personalizată pe pânză a oricărui peisaj sau subiect, în dimensiunea dorită. Dacă aveți o casă importantă sau trebuie să amenajați o sală de ședințe, aveți nevoie de o sculptură - o piesă de mobilier eficientă. Se recomandă modelul elegant Cercuri sau Molecole de la Viadurini cu o structură perforată decorată manual și frunze în relief. 
 









Dacă sunteți un iubitor de artă și casa dvs. are un stil clasic, cu mobilier din lemn și tonuri întunecate, ar fi perfect să amenajați camera cu o frescă importantă și specială pe perete sau reproducerea, în dimensiunea dorită, a unui lucrările cunoscute ale marilor maeștri ai trecutului.

Pentru cei care doresc să admire pictura sau fresca artistului lor preferat fără limite de timp și spațiu .. pot aprecia cu siguranță unicitatea și originalitatea Atelierului de artizan Tifernate.
O companie care lucrează pentru cele mai importante muzee din lume și Italia, inclusiv Muzeele Vaticanului.
Clasificat drept „Excelență italiană” pentru precizia și competența sa în reproducerea „oricărei picturi cu metodologie științifică, prin utilizarea materialelor și rețetelor utilizate pentru original, fie din perioada romană sau din anii 1900, cu capacitatea de a reproduce calitate estetică exactă și garantează o durabilitate identică în timp. "
 

Dacă îți place arta, dar ai o casă modernă, cu tonuri deschise și linii curate, ai nevoie de culoare. Puteți introduce astfel o pictură de artă modernă sau un anumit ceas inspirat, de exemplu, din arta suprarealistă a lui Salvador Dalì.

Deci, dacă ați dorit întotdeauna să furați o Monet foarte romantică, dansatori Degas, Klimt's Kiss sau o lucrare Van Gogh .. și vedeți-o în culorile sale exacte, într-o imagine mică potrivită pentru a vă înfrumuseța nișa, în mărimea sa reală. , sau o explozie uriașă făcută direct pe pereții casei sau a afacerii dvs., acum o puteți face.

O bijuterie, de asemenea, sunt modele de oglinzi și ceasuri de perete inspirate de suprarealismul lui Salvador Dalì, unde contrastul dintre formele moi și dure este un motiv de reflecție. Ceasuri moi sau persistența memoriei, din această pictură se inspiră modelele lui Antartidee. Puteți cumpăra cu Viadurini - o companie de comerț electronic - și puteți găsi soluția pe care o preferați cu transportul în toată lumea.
 
Aici, trebuie doar să alegeți ceea ce vă place cel mai mult și, în cele din urmă, să completați mediul din apartamentul dvs. Un ultim sfat de la experți?! Nu uitați să vă folosiți imaginația ...
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter