Radiatoare din Sticlă de Design Viadurini - Articol

Proiectul de Design

Radiatoarele din sticlă ale colecției Viadurini, disponibile în versiuni electrice și hidraulice, se disting prin designul lor curat, minimalist, impact vizual puternic, rezistență foarte mare la agenți corozivi, cu finisaje de culoare setate cu un proces de ardere de 650 de grade pentru a le garanta rezistența. și invariabilitatea cromatică cu trecerea timpului. Potrivite pentru orice stil, ele se remarcă atât în ​​mediile clasice, cât și în cele moderne, devenind o adevărată piesă de mobilier. În comparație cu corpurile de încălzire tradiționale, acestea au o dimensiune totală limitată, ajungând la maximum 6 cm de perete. Disponibil in negru, alb, albastru, roșu și în versiunea oglindă foarte solicitată. Compuse în întregime din sticlă și aluminiu, au o rezistență foarte mare la agenți corozivi. Toate finisajele cromatice sunt fixate cu un proces de coacere de 650 de grade, garantând rezistența și invariabilitatea lor cromatică cu trecerea timpului

Flexibilitate maximă!

Designerii de interior / arhitecții vă răsfățați! Toate modelele pot fi montate atât orizontal cât  și vertical pentru o adaptabilitate maximă la nevoile fiecărui mediu individual.

Disponibile atât în ​​versiunea hidraulică, cât și în cea electrică, se remarcă prin ușurința de instalare și utilizare.

Versiune hidraulică

Cele mai recente cercetări și descoperiri tehnice au permis crearea unui sistem hidraulic de înaltă performanță, cu un consum de apă mult mai mic decât sistemele tradiționale, perfect adaptabil la sistemele de pompă de căldură sau la sursele de energie regenerabile.

Versiune electrică

Echipat cu control tactil de ultimă generație, permite, în combinație cu telecomanda, să optimizeze performanța. Cu cronotermostatul este posibil să programați nu numai pornirea și oprirea, ci și temperatura care se potrivește cel mai bine nevoilor utilizatorului final.
Cele trei moduri de temperatură presetate vă permit să evitați risipa de energie inutilă.

Accesorii

Frumoase și accesoriile care vă permit să completați caloriferele cu suporturi de prosoape și umerașe care le fac utile și perfecte în camere de lângă baie sau bucătărie.

Faceți clic aici pentru a afla sticla de încălzire de designer selectată de Viadurini.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter