Noua Tendință a Căldurii: Încălzirea cu Radiatoare Electrice

O nouă tendință de încălzire care se afirmă din ce în ce mai mult în băile caselor italiene este aceea de a folosi radiatoare cu energie electrică.
Această metodă oferă avantaje atât în ​​ceea ce privește simplificarea sistemelor în comparație cu sistemele tradiționale, de fapt fiecare radiator poate fi programat și reglat individual, gestionând astfel temperatura camerei cu încăperea și pentru timpul dorit.

Cele radiatoare electrice prosop încălzit dovedesc a fi chiar mai util în case sau a doua în zonele în care este foarte cald pe tot parcursul anului și , prin urmare , utilizarea de încălzire nu este continuă.

În cele mai recente și noi case, deci cu un indice ridicat de izolație termică, acest tip de încălzire, datorită costului redus al instalației și absența costurilor anuale de întreținere și mai ales dacă este conectat la prezența panourilor solare fotovoltaice - reprezintă o alternativă foarte valabilă la sistemele tradiționale de încălzire.

Radiatorul de mobilier este un produs cu un design elegant, tehnologie, funcționalitate și economie de energie, care sunt caracteristicile acestui corp modern de încălzire.
Extrem de versatil, radiatorul pentru mobilier este disponibil în alb sau crom - p ratic și ușor de instalat și acum și în versiunea hibridă.

Livrat în versiune electrică cu lichid convector și cu 4 opțiuni de completare:
  • Cu rezistență electrică pornită / oprită
  • Cu termostat digital reglabil
  • Cu termostat digital programabil
  • Cu termostat digital programabil și conexiune de curent ascunsă
Faceți clic aici pentru a descoperi produsele liniei Viadurini Radiators.
Email Newsletter
Newsletter