Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Viadurini Design Radiators

Viadurini Proiectare Radiatoare este noua colecție acasă designer de radiator. Un design elegant, grație unice și exclusive pentru un grad foarte ridicat de personalizare. Colectarea acestor speciale de încălzire este produsă de o companie italiană specializată în instalații de încălzire, dar și în design. Combinația perfectă pentru a crea modele la modă realizate în întregime în Italia. Fiind compus în întregime din sticlă și aluminiu, radiatoare linie de design este eco-friendly și reduce la zero impactul asupra mediului al produsului.

Profitând de cele mai bune tehnologii radiatorului hidraulic este extrem de performant, cu un consum mult mai mic de apă în comparație cu sistemele tradiționale și perfect adaptabile la căldură sisteme de pompare sau surse regenerabile de energie. Versiunea electrică prezintă cea mai avansată tehnologie, care permite produsul în sine pentru a înțelege ceea ce este modul cel mai potrivit pentru a încălzi camera evitând risipa de energie și păstrarea la minimum temperatura de suprafață a produsului. Aceasta înseamnă că se fixează automat blocul în fața schimbărilor bruște de temperatură în mediul înconjurător. Printre numeroasele caracteristici tehnice, demn de remarcat este Touch sistemul de control al ecranului la cea mai recentă generație de infraroșu, care ar permite, în combinație cu telecomanda pentru a optimiza performanța.

Pentru o mai mică pierdere de energie, termostat programabil zilnic și săptămânal vă permite să setați atât contactul este oprit pentru un mediu adecvat de încălzire cu adevărat flexibilă și momentul zilei.

Prin această colaborare, Viadurini dă viață la o colecție extraordinară de radiatoare care îmbunătățesc designul tradiției italiene. Rezultatul este crearea unor produse eficiente și inalterabile. Toate componentele folosite sunt atent selectate pentru caracteristicile lor de eco-compatibilitate și reciclabilitate. Linia de design VIadurini Radiatoare este optimizat pentru a lucra cu sisteme fotovoltaice, pompe de căldură, centralele cu condensare și alte sisteme de energie regenerabilă.

Acestea se numesc Jonny, Brian Barry și radiatoare disponibile atât versiunea electrică este hidraulic. E „se poate solicita, de asemenea modelul preferat acoperit din sticlă, ceramică și lemn. La Linea Viadurini Radiatoare este bogat în multe combinații de culori și materiale adecvate pentru fiecare mediu la care se pot plasa accesorii practice, cum ar fi bare sau cârlige pentru prosoape.

Puterea lui? Personalizare! Datorită tehnicii de imprimare cu ecran, este posibil să se aleagă o imagine / imagine, care va fi apoi turnat între două foi de sticlă transparentă, pentru un rezultat cu adevărat glamour și unic.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri