Descoperiți cele 4 Materiale Inovatoare pentru Mobilierul dvs. de Baie - Creați-vă Compoziția

Viadurini Bathroom Collection oferă un design elegant și funcțional al compozițiilor de mobilier , care va transforma mediul de baie intr - un spatiu dedicat confort, ingrijire si regenerare.

Vrem să vă bazați pe una dintre cele mai mari valori ale produselor noastre: calitatea unică a materialelor.
Meșterii noștri meșteri italieni au descoperit noi metode care să vă ofere doar cele mai bune pentru casele voastre.
Materialele prețioase și soluțiile rafinate vor îmbunătăți setările casnice, accentuându-le funcționalitatea și plăcerea senzorială. Trecând între forme geometrice riguroase și un management al spațiului mult mai original, liniile noi vor proiecta întotdeauna un mediu ordonat unde să ai grijă de tine.

Să aruncăm o privire mai atentă la materialele utilizate în compozițiile noastre:

MELAMINE

Acest material este în prim plan în ceea ce privește rezistența și versatilitatea, melamina poate imita caracteristicile altor materiale, cum ar fi lemnul și laminatul, păstrând în același timp caracteristicile sale tehnice remarcabile. Disponibil într-o gamă largă de cromuri și texturi, poate fi adaptat cu ușurință oricărui stil al casei.
 

LACQUERS UV

Acest lac uimitor cu tehnologie UV este realizat pe o bază acrilică pentru o stabilitate ridicată în timp în ceea ce privește suprafața și culoarea.
Finisajul lucios al suprafeței permite atingerea caracteristicilor ridicate de rezistență la zgârieturi și uzură combinate cu o ușurință excelentă de curățare și mai puțin îngălbenire în timp. Practic tot ceea ce ai nevoie pentru o durabilitate perfectă.
 

FENIX

Un material nou pe piață, din care avem exclusiv, inovator, super-opac și soft soft, creat pentru design interior. Combină soluții estetice rafinate cu performanțe tehnologice de ultimă oră . Partea externă a FENIX este obținută cu ajutorul nanotehnologiilor și se caracterizează printr-o suprafață tratată cu rășini acrilice de nouă generație, care dotează acest material nou cu proprietăți extraordinare, deschizând o nouă cale în lumea designului interior.
 

LAMINATE

Laminatul este alcătuit intern din straturi de fibre celulozice care se impregnează cu rășini fenolice și superficial unul sau mai multe straturi de fibre celulozice cu funcție estetică , impregnate cu rășini termoizolante și lipite împreună printr-un proces de înaltă presiune. HPL stratificat este un material de calitate excelentă  pentru potențialul său funcțional și estetic. Caracteristicile sale de rezistență la uzură, igienă, îl fac materialul ideal pentru realizarea sistemelor de mobilier. De asemenea, ideal pentru toate aplicațiile în care este necesară combinarea rezistenței și designului, stratul HPL, disponibil în diferite tipuri, este materialul cel mai de încredere și cel mai bogat în caracteristici estetice, de asemenea, pentru crearea de accesorii de design contemporan.



Faceți clic aici pentru a afla toate compozițiile de baie care au aceste materiale particulare în compoziția lor. 
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter