Povestea Simplă a Unui Lemn Briccola

A fost odată în laguna de la Veneția, a existat o briccola veche. Viața lui a fost bogată de muncă și de cunoștințe noi, datorită poziției sale în interiorul lagunei. Când a fost ales de constructorii barierelor, care semnalizau bărcilor zona navigabilă a lagunei, era tânăr și suprafața corpului său era perfectă.

Lemnul Briccola

Poate vă întrebați ce este o briccola, iată răspunsul la îndoielile voastre. Briccola este o bucată de lemn de stejar, un fel de stâlp, care este plasat în mare pentru a indica căile navigabile navigabile către bărci. Această briccola, în special, a fost foarte invidiată de frații ei din cauza boabelor sale particulare care au creat un efect păcătos pe suprafața lemnului ei.

Trecuseră mulți ani de când pentru prima dată fusese fațată cufundată în lagună pentru a face cunoștință cu toți locuitorii mării. Acum briccola se simțea bătrână și obosită, o viață petrecută în mijlocul scaunului lăsase semne adânci pe corpul ei. Lemnul a început mai întâi neted și acum marcat de ferăstrăul unic și extraordinar de mici moluște care sculptează broderia și decorația unică.

Acești agetni externi sunt motivele pentru care stâlpii din lemn briccola trebuie înlocuiți periodic. Briccola veche știa că slujba ei în mare urma să se termine, a văzut mulți prieteni plecând să plece undeva, dar nu se simțea pregătită. Ea tot voia să fie utilă.

De la mare la atelierul de artizan

Poate că cererea ei a fost atât de sinceră încât a fost ascultată, când briccola a fost scoasă din mare, un grup de artizani au ales-o și au adus-o în laboratorul lor. Aici lemnul, fascinant în broderiile suprafeței sale, a fost folosit pentru a crea mese uimitoare de luat masa. Artizanii au încorporat lemnul briccola în sticlă, creând o armonia nebună în mesele care au devenit creații unice și personalizabile prin alegerea piesei din lemn de briccola cu broderia preferată. Un design simplu, dar cu o eleganță deosebită, care va face ca masa pe care o vei alege să-ți amenajeze sufrageria sau camera de zi un element viu plin de istorie.

Vei alege o masă de bricolă venetică de pe site-ul nostru Viadurini, pentru a oferi zonei tale de viață o masă unică de mare farmec care va aduce o bucată din orașul Veneția în casa ta!

"Faceți clic aici pentru a vedea catalogul nostru!"
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter