Designul Italian Mobilează Bed & Breakfast de 4 Stele San Servolo

San Servolo este o bed & breakfast situată în Buie, o zonă destul de înconjurată de natura din Croația. La doar câțiva pași de pensiune, San Servolo are o grădină de bere și o friptură cu atmosferă rustică și plăcută. Un loc magic pentru a-ți petrece vacanța sau pentru a face o pauză din dificultățile vieții de zi cu zi.

Proprietarul a apelat la Viadurini pentru mobilierul acestui hotel uimitor. Alege designul italian pentru a da o notă de eleganță și farmec camerelor patului și micului dejun.

În special, pentru iluminarea tuturor camerelor, clientul a ales lămpi de mătase de noptieră, lămpi suspendate de mătase și lămpi de mătase de podea, toate aparținând colecției Viadurini Lighting. De asemenea, clientul a solicitat personalizarea țesăturii și culorile chiar și pentru suportul lămpii, astfel încât să poată asorta culoarea perdelelor și a capetelor paturilor. În colaborare cu personalul nostru rezultatul a fost uimitor.

Pentru a afla mai multe, consultați articolul din ziar despre această aventură a contractului nostru: „Faceți clic aici pentru a citi mai multe!”
Email Newsletter
Newsletter