Doriți să Vă Încălziți Casa? Viadurini este Soluția

Radiatorul lasă loc noilor protagoniști care, pe lângă încălzirea mediului, decorează fiecare spațiu cu gust.

Despre ce vorbim? Proiectați calorifere și încălzitoare pentru prosoape.
 
Niciun loc nu este la fel de frumos ca casa mea.
(Noel Langley, Vrăjitorul din Oz)

 
Casa este inima vieții noastre de zi cu zi și trebuie să fie primitoare. O casă rece nu poate fi. De aceea, trebuie să facem alegerea corectă și pentru radiatoarele de designer.
Viadurini alege prima companie care a fabricat și comercializat încălzitoarele de prosoape în Italia.

Compania născută ca o afacere de familie, datorită profesionalismului și produselor de înaltă calitate, a devenit lider în sectorul încălzitorului de prosoape cu radiatoare și design. Dar ce atrage atât de mult din aceste radiatoare?
Funcționalitate, comoditate și exclusivitate. Designul este fascinant și perfect pentru oricine dorește medii rafinate și elegante.

Noi, din echipa Viadurini, suntem mândri că vindem calorifere nu numai în Italia ci mai presus de toate în lume. Fabricat în Italia merită toată atenția străinilor, iar Viadurini este purtătorul de cuvânt al acestuia în cel mai bun mod posibil.

Cel mai bine vândut model de radiatoare și suporturi de prosoape din 2017? Să vedem câteva.

Linia Design Collection este cea care face să vorbească atât de mult despre asta.
Șarpele, cărămida și iarna sunt încălzitoare de prosoape cu design minimal și modern. Albul, negrul sau culorile sunt ideale pentru mobilarea băii, dar și pentru locuit. Aceste încălzitoare pentru prosoape vor putea cataliza atenția oricui.
Linia Graffe este specială, autentică și originală pentru a încălzi fiecare cameră cu farmec.
Cu toate acestea, decorarea termică care i-a surprins pe bărbați și femei este Tiffany .Un radiator de fier cu gust retro, un design veșnic verde care lovește imediat pentru stilul său sofisticat și liniile sale sinuoase.

Deci ce mai aștepți?
Cumpărați unul dintre aceste radiatoare de design frumoase din magazinul nostru online, renovându-vă aspectul de acasă! Există multe propuneri pentru un calorifer de designer.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter