Eleganța Liniei Viadurini Retrò pentru Iluminat Plin de Farmec și Exclusiv

Designul interior este definit de lumină și umbră, iar iluminarea adecvată este extrem de importantă.
(Albert Hadley)

Acest lucru a fost spus de cunoscutul designer de interior american Hadley. Da, pentru că alegerea iluminatului potrivit pentru interioarele noastre este esențială pentru a evidenția mediul și a îmbunătăți fiecare spațiu.

Iluminarea adecvată contribuie la atmosfera plăcută și plăcută. Prin urmare, înainte de a aranja mobilierul, este necesar să studiați bine camerele și să înțelegeți ce tip de lumini să introduceți. Luminile moi, directe sau indirecte, afectează ceea ce doriți să subliniați.

Și atunci când designul se combină cu tendința și calitatea înaltă a produselor, compania care intră în joc este Viadurini.
Societatea excelează în pasiunea sa pentru frumusețe.

Compania aleasă de Viadurini este specializată în producția de candelabre, a fost înființată în 1982 ca o afacere de familie specializată în producția de accesorii de iluminat și a devenit astfel un lider pe piața italiană. Cu toate acestea, aceasta nu a însemnat pierderea rădăcinilor și a esenței; procesare cu accent pe detalii și procesare complet manuală.

Simplitate exprimată de o gamă uluitoare de candelabre pentru oricine iubește rafinat și are bun gust.
Iată colecția din 2017, cu care ne mândrim echipa Viadurini de vânzare în toată lumea. Și seria Retrò atrage atenția internațională; Compania a câștigat numeroase premii în timpul participării sale în perioada 19-22 septembrie la Hàbitat Feria din Valencia și îmbunătățirea meșteșugului complet al Made in Italy.

Iată o galerie a unora dintre cele mai importante serii de produse Retro, pe care le puteți cumpăra direct din comerțul nostru electronic! Există mai mult de 150 de combinații și modele din gama potrivite pentru orice mediu. Pentru a descoperi toate lămpile clasice sau moderne cu pandantiv, podea sau perete, vizitați secțiunea noastră dedicată lămpilor de design.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter