Scaune de Design pentru Medii și Birouri Exclusive - Mobilați cu Lux

„Sunt un om cu gusturi simple. Sunt întotdeauna mulțumit de cele mai bune.”
(Oscar Wilde)

Cine mai bun decât Oscar Wilde exprimă conceptul că „cel mai bun” este sinonim cu simplitatea. Când doriți să vă decorați propriul mediu de acasă sau de birou, căutați întotdeauna ceva unic și special, și este corect, deoarece mobilierul vă reflectă personalitatea, esența și caracterul.

De aceea scaunele realizate de Luxy sunt ideale pentru amenajarea casei și a biroului. În magazinul nostru puteți găsi peste 200 de modele de lămpi de designer pentru un birou plin de farmec din colecția Luxy!
Liniile 
lor simple și esențiale captează atenția, deoarece sunt fascinante și exclusive, dar în același timp conduc la design și produse funcționale, care sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi.
Compania venețiană se concentrează pe calitatea producției și a materialelor, alese cu mare grijă. Atenție deosebită, de asemenea, la finisajele fiecărui scaun care sunt verificate cu atenție înainte de trimitere.

Produsele Luxy sunt rezultatul măiestriei croitoriei și al procesului de producție scrupulos, combinat cu o selecție atentă a materiilor prime.
Scaunele sunt accesorii indispensabile pentru amenajarea interioară și exterioară. Designerii Luxy au fost încântați să creeze scaune de design sinuoase și potrivite pentru orice mediu.

Scaunele cu nuanțe deschise sau culori neutre, în materiale inovatoare sau tradiționale, cu morfologii la modă sau clasice, cu rame ergonomice sau liniare, vor fi perfecte pentru mobilier plin de farmec.
Luxy's Office propune unul dintre modelele sale cele mai bine vândute.

Nulite este propus ca o „Venus ușoară” solidă, ductilă și elegantă, perfectă pentru birouri și acasă.

Cadrul, disponibil în două înălțimi de spătar, înalt și mediu, are multe componente din aluminiu cromat și este susținut de baze cu 4-5 căi sau în versiunea sanie. Trei huse: una confortabilă cu căptușeală mare, a doua în plasă și a treia - bijuteria coroanei din gamă - cu căptușeală plană cu caneluri fără sudură datorită termoformării.

O gamă largă de produse pentru sectorul Contract completează colecția. În magazinul nostru puteți găsi soluții infinite pentru lămpi de birou.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter