Radiator cu Pulbere de Marmură Noua Tendință de Încălzire Durabilă

Noua frontieră a încălzirii cu radiatorul de marmură 100% verde Made in Italy

Viadurini are grijă de oameni prin răspândirea căldurii sănătoase în mediile în care trăiesc, cu creativitatea și angajamentul care au distins întotdeauna produsele 100% Made in Italy.
Marmura își schimbă aspectul, diferite texturi și forme cu un design italian amenajează spațiile dvs., încălzesc camerele cu un ochi pentru durabilitate, datorită utilizării prafului de marmură rezidual.
O colecție de calorifere și suporturi încălzite pentru prosoape care răspund fiecărui stil, nevoie și dimensiune, combinând tehnologia și atenția la detalii.

Încălzire și sustenabilitate ecologică: un ochi pe viitor și unul pe prezent

Made in Italy se combină cu logica economiei circulare pentru a da viață primei linii de radiatoare cu design cu impact zero.
Un produs 100% reciclabil: panourile radiante din pulbere de marmură provin din procese de producție brevetate și sunt complet reciclabile. La sfârșitul vieții, după ce au separat marmura de celelalte elemente, acestea sunt 100% zdrobite și reciclate, sub formă de pulberi, în diverse domenii și aplicații. În acest sens acţionează prin crearea unor fluxuri circulare de materie, astfel capabile să se regenereze. În plus, deoarece toate procesele de producție se desfășoară la temperaturi scăzute, cantitățile de energie utilizate sunt minime.
Acest proces face posibilă crearea 
forme cu un design complet inovator atat pentru aspectul lor estetic cat si pentru adaptabilitatea lor extrema de a fi personalizate.

5 motive pentru a alege radiatorul cu pulbere de marmură

Confortul și calitatea vieții sunt scopul pasiunii și inovației noastre continue, care vizează utilizarea materialelor reciclate cu procese de producție noi și tehnologice în care planificarea arhitecturală, designul și respectul pentru mediu sunt valori indisolubile. Doar o viziune și o conduită responsabilă ne vor permite să păstrăm viitorul generațiilor următoare.

1 - Design italian:  oferim un design modern și personalizabil datorită colaborărilor cu designeri și arhitecți.
2 - Zero Energy: creăm un produs manual „impact zero” datorită utilizării pulberilor de marmură reciclată și lianților pe bază de apă și plantării unui copac pentru fiecare panou vândut.
3 - Bunăstare:garantam bunastarea vietii datorita difuzarii caldurii prin radiatii, distribuind-o uniform in toata casa si limitand circulatia prafului si bacteriilor.
4 - Economie de energie: panourile sunt realizate pentru a fi utilizate si cu energii regenerabile. Ușor de utilizat și de configurat.
5 - Simplitatea aplicării și instalării: facem viața mai ușoară partenerilor datorită unui sistem de aplicare și instalare simplu și rapid, conceput pentru orice tip de mediu deoarece se caracterizează printr-un grad ridicat de rezistență și rezistență la umiditate, cu protecție IPX4, și pentru că sunt total lipsite de emisii de orice fel.

Disponibil în trei versiuni: electric, unde alimentarea cu energie se obține prin conectarea ștecherului la priza sistemului electric; hidraulică în care elementul radiant este conectat la sistemul cu cei doi colectori și hibrid unde cele două sisteme sunt îmbinate.

O tehnologie radiantă sustenabilă și patentată

Caloriferele funcționează cu așa-numitul „efect de piatră”, care permite acumularea rapidă a căldurii și apoi o eliberează „bând”, prin inerția materialului din care este compus. Senzorii de temperatură, plasați în interiorul aglomeratului, verifică distribuția corectă a căldurii și asigură cele mai bune condiții de producere a radiațiilor.
Caloriferele, panourile radiante din pulbere de marmura actioneaza cu zero emisii, garantand sanatatea si starea de bine cu caldura lor.

6 stiluri diferite de calorifere pentru a satisface fiecare nevoie și gust

Linii - Liniaritatea și simplitatea formelor: gama se caracterizează prin liniaritatea și simplitatea formelor sporită de puritatea culorii alese. Este realizat în șase dimensiuni diferite, cu un finisaj neted al suprafeței.

Terraa - Farmecul pietrei: rusticul care se incadreaza perfect intr-un decor modern. Dedicat celor care doresc să se simtă bine cu ei înșiși și să-și trăiască relația cu mediul mai natural.

Texturee - O textură care sporește textura țesăturii: un farmec al vremurilor trecute, o textură unică care reproduce textura elegantă, caldă și sinuoasă a țesăturii ușor rustice, dar elegante, potrivită pentru orice mediu de la cel mai modern la cel mai clasic.

Naturae - Esența naturaleței:acest element de cel mai înalt design reprezintă tulpina arborelui de ginko și, ca și esența care îl inspiră, reprezintă marea lui naturalețe și ecocompatibilitate. Forma verticală și zveltă este perfectă atât într-o cameră mare, cât și în încăperi mai mici precum baia.

Stilee - Intalnirea intre linii si geometrii: o linie alcatuita din curbe care fac cu ochiul la formele clasice ale elementelor de incalzire, dar revizuita si reproiectata intr-un mod modern. Un design curat la care materialul caracteristic care conferă un efect de lejeritate potrivit oricărei încăperi din locuința ta.

Wood50 - Lemn cu granulatie naturala: acest calorifer aduce lemnul la viata cu culori si vene naturale.Vine într-o colecție care propune și noi texturi, printr-un proces la jumătatea drumului între industrie și croitorie. Colecția Wood50 este o poveste unică și originală în care coexistă atmosfere diferite: sugestive și tactile în reproducerile lemnului, inovatoare și dinamice în modele. Cinci finisaje inspirate din natura care ne inconjoara pentru a da caldura spatiilor tale.

Faceți clic aici pentru a descoperi radiatoarele cu praf de marmură.
Email Newsletter
Newsletter