Radiator cu Pulbere de Marmură Noua Tendință de Încălzire Durabilă

Viadurini este o companie care acordă o mare atenție mediului și eco-sustenabilității, din acest motiv selectează și promovează produse de mobilier și încălzire cu impact zero.
În noua colecție Viadurini Radiators dedicată caloriferelor, caloriferele cu pulbere de marmură realizate în întregime în Italia se remarcă prin inovație și sustenabilitate ecologică. 


Primul calorifer din lume care este 100% reciclabil datorită procesului de producție de nouă generație și materiei prime utilizate.
Praful de marmură este deșeul care provine din tăierea marmurei în interiorul carierei, care primește o nouă viață datorită proceselor de producție brevetate care îl transformă într-un suport încălzit pentru prosoape. Avantajul utilizării unui material reciclat este că în viitor acesta poate fi recuperat din nou pentru a crea fluxuri circulare de material capabil să se regenereze.

Radiator hidraulic personalizabil din pulbere de marmură Made in Italy - Lineep
Avantajele alegerii unui radiator cu pulbere de marmurăRadiator electric personalizabil din pulbere de marmură Made in Italy - Lineep

  • Design italian: aceste calorifere au un design modern conceput de artiștii italieni din sector și sunt complet personalizabile ca culoare, textură și tip de alimentare (electrică, hidraulică și hibridă). Sunt perfecte și pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, ferme, baruri şi cafenele datorită posibilității de a le personaliza cu propriul logo.

  • Impact zero: datorită procesului de producție manual și temperaturilor scăzute, energia utilizată este minimă pentru a reduce deșeurile.
  • Caldura si bunastare: difuzia caldurii are loc prin radiatie, aceasta permite o distributie uniforma a caldurii in toata casa, limitand circulatia prafului si a bacteriilor. Aceste funcții sunt garantate de senzorii de temperatură plasați în interiorul caloriferului care asigură cele mai bune condiții de radiație.

  • Economie de energie: aceste calorifere sunt proiectate pentru a fi utilizate și cu energii regenerabile.
  • Instalare simplă: concepute pentru orice tip de mediu și ușor de instalat, sunt robuste și rezistente la umiditate prin protecție IPX4 și total fără emisii.

Radiator hibrid personalizabil din pulbere de marmură Made in Italy - Lineep
Radiatoare pentru fiecare stil și tendință

Aceste calorifere de designer, asemănătoare operelor de artă, sunt perfecte pentru a mobila locuința cu o notă de stil unic și original datorită designului lor care îmbină estetica și funcționalitatea.

Printre propunerile Viadurini regasim calorifere cu decoratiuni inspirate din natura:

  • Terraa - farmecul pietrei: rusticul se incadreaza perfect intr-un decor modern cu efect de basorelief.

  • Naturae  - esența naturii: textura elegantă a tulpinii de copac care este inspirată de frumusețea naturii.

  • Wood50 - lemnul și istoria sa: această colecție este o poveste unică și originală în care coexistă diferite atmosfere, inspirate de granul natural al lemnului pentru a conferi căldură spațiilor.


În sfârșit, Viadurini oferă calorifere cu texturi elegante și design modern:

  • Linee - simplitatea formelor: suprafața caloriferului este netedă, personalizabilă color și caracterizată printr-un stil simplu și liniar.

  • Texturee - textura țesăturii: textură care amintește de eleganța caldă și sinuoasă a țesăturii.

  • Stilee - sinuozitate și geometrie: linii curbe și armonioase revăzute într-un design curat și modern.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter