Grădina Viadurini - Ghid de Mobilier de Exterior

Amenajați o grădină sau un balcon cu sfaturile și ideile Viadurini.

Odată cu venirea verii, toți cei care au un spațiu exterior, fie că este o grădină mică sau mare sau pur și simplu o terasă, încep să se gândească la cum să amenajeze sau să facă aceste spații mai confortabile și unice.

Viadurini oferă expertiza sa în sectorul mobilei și catalogul său vast pentru a vă facilita alegerea și ideile pe care le veți primi dacă doriți să încercați mâna la această experiență minunată.


În acest ghid, veți afla cum să navigați fără probleme în numeroasele noastre categorii, găsește produsul potrivit care ți se potrivește și în sfârșit dacă vrei poți chiar să comunici direct cu unul dintre experții noștri pentru a fi urmărit în toate privințele... Viadurini nu lasă nimic la voia întâmplării.

Dar înapoi la noi! 

Grădina este un element fundamental al casei dar este adesea neglijată și nu primește întreținere adecvată. Adesea se acorda multa importanta designului verdeata gradinii in timp ce tot ceea ce se refera la mobilierul acesteia nu are o mare importanta si este atat de usor sa dai peste zone exterioare mobilate intr-un mod denivelat si fara logica.
În ceea ce privește restul casei, sunt suficiente câteva reguli simple și un pic de bun gust pentru a face din el o parte fundamentală a mediului nostru de viață. Procedând astfel, va fi foarte simplu să creăm un colț de relaxare și convivialitate care poate fi folosit în cea mai mare parte a anului, unde să primim prieteni și să pregătim banchete apetisante sau unde să ne petrecem timpul într-o singurătate căutată și binevenită din exterior. haos.

Evident că nu toate grădinile sunt la fel, dar dimensiunile nu sunt un factor limitativ în amenajarea zonei noastre verzi exterioare și de fapt este posibil să obținem o zonă foarte plăcută chiar și în cele mai modeste spații.
În mod clar, o cerință necesară pentru mobilierul de exterior nu este doar frumusețea, ci mai presus de toate ea capacitatea de a rezista la orice tip de vreme: din acest motiv, avem tendinta de a folosi mobilier din fier sau polirattan, un material tehnologic sintetic, impermeabil si rezistent la razele solare si agentii atmosferici.
Totusi, daca esti iubitor de lemn, sa stii ca exista esente si tratamente specifice care ne permit sa folosim acest material chiar si in exterior. 

Acum să ne concentrăm pe produse, mai jos veți găsi un ghid simplu și intuitiv pentru a găsi exact produsul pe care îl căutați.
Viadurini are o întreagă secțiune a E-Commerce dedicată vânzării de produse pentru exterior și grădină sau si mai jos puteti intelege cum sa gasiti produsul pe care il cautati printre stiluri, materiale, filtre, variante si calitati, veti avea o lume de combinatii care cu siguranta iti vor satisface gustul.

Scaune de exterior, fotolii, taburete și bănci.

În aceste patru categorii veți găsi elementul cheie al mobilierului de exterior. O grădină sau o terasă nu pot fi definite ca fiind mobilate dacă există cel puțin câteva scaune și taburete sau fotolii.
Împărțit în principal pe materiale precum: lemn, metal, ratan, plastic și țesătură cu fiecare dintre ele nuanțele sale veți observa imediat numeroasele și variatele stiluri oferite.
Scaune, taburete si fotolii moderne, de design, clasice, vintage, shabby chic si industriale.

Click aici pentru a vizualiza scaunele de exterior.
Click aici pentru a vizualiza fotoliile de gradina.
Click aici pentru a vedea scaune bar exterior.
Click aici pentru a vizualiza banci de gradina.

Mese de gradina si masute de cafea.

După sesiuni, mesele care sunt înalte sau joase, mici sau mari sunt următorul pas pentru a face mediul primitor și practic.
Dacă alegerea unuia sau altul este totul în ideea ta de mediu, dacă vrei ceva care să fie mai aproape de designul interior și de sentimentul sau stilul interiorului casei tale, o masă clasică extensibilă sau fixă, cu siguranță ei fac pentru cazul tau... sau daca crezi ca exteriorul trebuie experimentat intre aperitive si chat, o masa joasa poate recrea exact atmosfera unui pub/bar.

Viadurini a selectat cele mai bune de acest tip pentru tine, împărțindu-le și pe materiale, puteți filtra diferitele categorii cu filtrul practic de măsurare, astfel încât să identificați imediat un grup de produse potrivite nevoilor dumneavoastră. Și aici stilurile sunt variate și pentru toate gusturile, nu rămâne decât să alegeți materialul pe care preferați să-l expuneți.

Click aici pentru a vizualiza mesele de exterior.
Faceți clic aici pentru a vizualiza măsuțele de cafea de grădină.

Canapele de grădină și șezlong.

Acum este momentul să vă gândiți la confort, înlocuibil cu scaune sau fotolii dar și un plus foarte plăcut pentru cei care au doar spațiu, canapelele sau șezlongurile de exterior sunt exact ceea ce căutați.
Vă puteți răsfăța cu multe forme, stiluri și materiale, toate perfect filtrabile dintr-o singură categorie.

Click aici pentru a vizualiza canapelele de exterior.
Click aici pentru a vizualiza șezlongul.

Saloane în aer liber.

O categorie care ar putea rezolva cele de mai sus intr-un mod usor si intuitiv, vei vedea combinatii si seturi deja asamblate si gata de achizitionat, ideale pentru toate tipurile de spatii si pentru toate gusturile.
Dacă nu aveți timp sau idei, acesta ar putea fi un loc bun pentru a începe.

Faceți clic aici pentru a vedea saloanele din grădină.

Bucătării în aer liber și grătare.

Cineva a spus: Ești gata la masă?
Nu ne oprim doar la design, ci mergem mai departe, noi cei de la Viadurini alegem doar ce este mai bun si vrem sa va facem spatiile de locuit unice, si ce este mai bun decat o bucatarie pe rotile sau un gratar pentru a profita la maximum de gradina dumneavoastra.
Gătitul a fost întotdeauna una dintre cele mai bune activități de făcut în aer liber, gătitul cărnii, peștelui și legumelor poate fi o experiență care îți va permite să fii împărtășit cu prietenii și rudele.

Faceți clic aici pentru a vedea grătarele pentru grătar.
Click aici pentru a vizualiza bucatariile exterioare.

Mobilier luminos - Iluminat exterior.

O grădină sau o terasă ca orice spațiu de acasă are nevoie de iluminare adecvată, aici propunerile sunt la fel de variate ca și gusturile individuale, de la aplice simple, dar mereu la modă sau lampadare și spoturi până la cel mai inovator design cu mobilier autentic, care luminează îmbinând stilul și utilitatea.

Click aici pentru a vedea mobilierul luminos.
Click aici pentru a vizualiza iluminatul exterior.

Umbrele de exterior.

Fie că ești localnic sau pur și simplu persoană fizică, nu poți decât să fii de acord asupra faptului că soarele, mai ales în cele mai intense zile de vară, poate fi un adevărat inamic de care să te protejezi.
In aceasta sectiune vei gasi multe idei si solutii pentru a te proteja de soare in gradina ta.

Click aici pentru a vedea umbrelele de exterior.

În sfârșit, mai jos vă oferim câteva idei de grădină variate precum leagăne, puf și dușuri exterioare care vă pot completa și îmbogăți proiectul de amenajare.

Faceți clic aici pentru a vedea dușurile în aer liber.
Faceți clic aici pentru a vedea ideile de grădină.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter