Scaune din Polipropilenă: Principalele Motive pentru Alegerea Acestui Material Plastic


Scaune din polipropilenă: de ce să alegeți acest material pentru scaune?

În ultimii ani, scaunele din polipropilenă au câștigat un loc din ce în ce mai central ca element de mobilier în interiorul caselor, fiind din ce în ce mai introduse ca mobilier pentru exterior și interior, având în vedere durabilitatea și rezistența lor, înainte de a continua cu motivul alegerii unui scaun în acest material, este mai bine să explicăm ce este în mod specific polipropilena.
 

Ce este polipropilena?

Polipropilena a fost descoperită de experimentele inginerului italian Giulio Natta și ale chimistului german Karl Ziegler, pentru care au câștigat Premiul Nobel pentru chimie în 1963.

Polipropilena (PP) este un material plastic sintetic, care se obține din fracțiuni de petrol.

În ceea ce privește secțiunea de mobilier, în special este marele protagonist al scaunelor și meselor, deoarece una dintre caracteristicile sale este aceea de a avea un coeficient de absorbție scăzut. În  consecință, nu absorbe transpirația pielii.

Polipropilena este un material ușor, inodor, netoxic și foarte durabil.

Datorită tehnologiilor de procesare, polipropilena vă permite să creați scaune confortabile și creative, capabile să se adapteze diferitelor tipuri de design și stil cu orice tip de mobilier. Combinația dintre o masă de stil clasic, din marmură sau lemn, cu scaune din polipropilenă, capabile să înmoaie, să rupă matrița și să ofere culoare și prospețime mediului înconjurător, este o potrivire ideală pentru absolut în pas cu stilul de astăzi  care favorizează tot mai mult combinațiile de materiale și stiluri apropiate, dar diferite, făcând armonios ceea ce nu putea fi înainte... eleganță și modernitate.

Meritele și punctele forte ale scaunelor din polipropilenă

  • rezistență la murdărie și bacterii , mult mai mare decât alte tipuri de material plastic;

  • durabilitate și întreținere redusă : potrivit pentru utilizarea zilnică și perioade lungi, dar mai ales în prezența copiilor;

  • flexibilitate, motiv pentru care sunt extrem de confortabili;

  • ușor de curățat, poate fi ușor curățat și dezinfectat cu alcool denaturat și amoniac: fără ca acestea să afecteze culoarea sau să modifice obiectul în vreun fel;

  • reciclabilitate, fiind un material plastic, poate fi ușor eliminat și recuperat; făcându-l extrem de ecologic.

  • ușurința, ușor de deplasat fiind un material plastic, sunt ușor de deplasat în diferite zone ale casei cu simplitate.

Această listă clarifică deja principalele motive pentru alegerea scaunelor cu acest material plastic specific, acestea sunt doar pentru un factor de caracteristici tehnice și meritele materialului, dar și pentru că acest lucru poate fi lucrat și modelat mult mai ușor decât alte tipuri de materiale precum lemnul și metalul și țesăturile, făcând posibilă crearea de scaune autentice cu un design și un stil unic.

Faceți clic aici și descoperiți produsele din catalog: scaune din polipropilenă.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter