Spații în Aer Liber Originale și la Modă cu Viadurini

Mobilarea spațiilor exterioare este esențială pentru a crea continuitate cu stilul ales pentru interior; fie că este o casă privată, o vilă exclusivă, un centru spa sau un spațiu public. Mobilierul de exterior trebuie să fie cu siguranță practic, funcțional și rezistent în timp. Pe lângă aspectul practic, ochiul își dorește și rolul său. Pentru cei care doresc să aibă un mobilier plin de farmec și la modă , alegerea mobilierului de exterior este Viadurini in the Garden.

Noi oferim mobilier de exterior fascinant pentru liniile sale sinuoase, culorile intense și designul inovator. Fiecare detaliu este studiat în detaliu și realizat cu materiale rezistente la agenți externi.

Viadurini înseamnă calitate înaltă a produselor și materialelor; o linie seducătoare și originală care distinge compania venețiană pentru clasa și originalitatea sa.

Să aflăm în interviul cu Viadurini cele mai noi tendințe pentru un exterior sofisticat

Trei cuvinte pentru a-ți defini identitatea?
Inovator, internațional și calificat.
 
Pe ce factori vă concentrați pentru a obține un mobilier de design care să acorde atenție calității, detaliilor și prețului final?
  • Ne concentrăm mult pe cercetarea materiilor prime și dezvoltarea materialelor și țesăturilor inovatoare, capabile să funcționeze și să reziste la maxim în mediile exterioare.
  • Colaborăm cu designeri calificați de renume național și internațional.
  • Lucrăm la calitatea percepută fără a irosi resurse acolo unde piața nu necesită.
  • Suntem atenți la nevoile pieței, încercăm să le anticipăm și oferim întotdeauna răspunsuri satisfăcătoare 
Care sunt produsele de top ale colecțiilor dvs. și cele mai bine vândute?
Cele mai vândute colecții sunt, de asemenea, emblema producției noastre: familiile Babylon, Cricket și Tibdabo sunt reprezentanți ai tehnicii de țesut , care este tradiția artizanală care a distins și identificat întotdeauna producția noastră. Familia de teak certificată cod de bare FSC este de asemenea foarte populară, datorită gradului ridicat de personalizare care permite produsul modular, ideal pentru orice tip de nevoie.
 
Care este proiectul / colaborarea de care ați urmat recent cu care vă mândriți?
Există mai multe: am fost reconfirmate ca parteneri oficiali pentru mobilier de către lanțul hotelier Hard Rock Hotel, atât în ​​Ibiza, cât și în Tenerife. O importanță deosebită o are colaborarea cu Holland America Line pentru furnizarea de mobilier de exterior rezistent la ceața salină și destinat navei de croazieră Koningsdam . Pe teritoriul național am contribuit la realizarea terasei-restaurant Grand Hotel Mazzarò Sea Palace din Taormina și a spa-ului hotelului de familie Mirtillo Rosso din Valsesia.
 

Spații publice sau private; ce tipuri de clienți solicită cel mai mult produsele dvs.?
Majoritatea clienților noștri provin din sectorul ospitalității.Prin urmare, ei sunt proprietari de spații de cazare, wellness și restaurante, arhitecți sau designeri de exterior care sunt implicați în dezvoltarea de proiecte de anvergură în sectorul contractelor, cu accent pe exterior.
 
Care sunt caracteristicile fundamentale pe care trebuie să le aibă accesoriile de mobilier de exterior? Și care te disting?
Mobilierul de exterior nu poate fi improvizat: sunt necesare cercetări și studii constante pentru crearea unor tehnologii specifice care să le permită să dureze în timp și să reziste celor mai agresivi agenți atmosferici, cum ar fi lumina, apa și sprayul cu sare.
În plus, este necesar să se mențină standarde ergonomice ridicate: mobilierul de exterior nu trebuie să aibă nimic de invidiat față de cele interioare, iar spațiile exterioare nu sunt altceva decât extinderea naturală a celor interioare și, ca atare, trebuie să ofere aceleași standarde. de confort. Mai mult, ochiul își dorește și rolul său, astfel încât componenta estetică și cercetarea stilistică joacă un rol fundamental în dezvoltarea și realizarea mobilierului. Dificultatea constă în menținerea unui echilibru perfect între caracteristicile tehnice, funcționalitatea și designul. Garantăm mobilier frumos, durabil și confortabil, fără ca niciuna dintre aceste caracteristici să o înlocuiască pe cealaltă.

File allegati

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter