Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Idei pentru gradina, si accesorii gradina

În grădina dvs. nu vă puteți pierde idei pentru gradina și accesorii gradina care contribuie la transformarea spațiilor exterioare într-o locație elegantă și unică. Aceste obiecte sunt o atingere de clasă pentru a vă completa colțul de grădină cu camera de zi sau piscina intr-un mod original.

Printre diversele propuneri din această categorie se numără barele plutitoare funcționale semnate de faimoasa marcă italiană Trona, realizată din piele ecologică nautică, concepută pentru cei care doresc să organizeze petreceri minunate cu prietenii.
Pentru cei care iubesc verdele și plantele, nu pot lipsi vasele luminoase cu forme și dimensiuni diferite de la pietre până la cele mai clasice vase rotunde. Un obiect nu numai funcțional pentru plantele dvs., ci și un stil modern care vă va oferi spațiilor exterioare o atmosferă unică luminoasă.
Dar nu numai pentru copii leagănul de lemn minunat semnat de Talenti sau hamacul amuzant semnat de Coro pentru a se deda într-un stil mexican relaxant.

Având în vedere selecția noastră atentă a produselor, fiecare dintre ele este fabricată din materiale de înaltă calitate fabricate în Italia, durabile și practice până la sfârșit.
Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați prin chat-ul corespunzător sau prin adresa noastră de e-mail, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să faceți achiziția finală de accesorii de grădină care sunt optime pentru dvs.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri