Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Grilli

Grilli este o companie toscană înființată în 1963. Sa născut ca un mic magazin artizanal datorită spiritului de inițiativă și dorinței de a se implica în domeniul mobilierului de către frații Giorgio și Giovanni Grilli.
Inițial, ei se concentrează asupra creării unui mobilier artizanal clasic, care să furnizeze spațiul de living. Toate proiectele lor sunt inspirate de liniile din trecut pentru a crea opere de arta reale care vor deveni protagonistii mediului dumneavoastra de origine fara a-si pierde functiile.

Principalele valori ale acestei companii sunt calitatea , rafinamentul și unicitatea și tocmai legătura armonioasă dintre ele permite dezvoltarea integrală a excelenței italiene . Produsele lor sunt toate realizate în Italia , în plus, atenția la detalii și alegerea materiilor prime oferă clientului garanția de a cumpăra un produs durabil și durabil în timp, precum și un mobilier de design unic și prețios.

Cel mai recent proiect prezentat la Grilli's 2018 Salone del Mobile este linia de mobilier de lux " Worldsign ".
Un proiect fascinant care dezvoltă noi tehnici de construcție pentru a crea mobilier atât pentru zona de living cât și pentru zona de dormit care inspiră și reprezintă dragostea pentru frumusețe, calitate și unicitate printr-o personalizare a decorațiilor.

În această linie, prezentăm colecția York elegantă și simplă, dar cu un caracter puternic. Combină perfect tradiția tradițională a cabinetului de prelucrare a lemnului cu aplicarea noilor tehnologii. Caracteristica întregii colecții este alternarea suprafețelor curbate în lemn de nuc cu alte părți acoperite din piele pentru a crea contraste tactile și cromatice care dau un stil romantic meselor de cafea de diferite dimensiuni, la bordurile pentru zona de living cu compartimente practice și la mese . În ceea ce privește zona de dormit, propunerea se referă la paturi somptuoase și robuste, noptiere și sertare la spațiile de comandă.

Cea de-a doua colecție este Zarafa, caracterizată printr-un stil elegant și rafinat , cu linii geometrice care reamintește stratul de girafe care mărește culorile materialelor folosite. Finisaj mat sau lucios pentru aceste piese de mobilier atemporal. Sideboards și mobilier pentru zona de living, măsuțe de cafea și mese de masă, fotolii și scaune inspirat de un stil clasico, dar cu o notă de modernitate în linii.

Lasă-te să fii sedus de mobilierul de lux oferit de noua linie Fratelli Grilli Worldsign!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri