Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Lounge Artisan Garden cu structură de fier Made in Italy - Lisotto

Cod: LISOTTO
Lei 36.292,72 Lei 54.441,52 -33%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Fier, țesături și travertin
Timpii de livrare
4 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm)
172/86/100
Adâncime (cm)
85/85/50
Înălțime (cm)
105/105/44
Viadurini in the Garden

Lounge de grădină din fier pictat cu perne fabricate manual în Italia.

Compoziție de living în aer liber completă cu canapea, fotoliu și măsuță de cafea fabricată în Italia cu structură din fier vopsit cu finisaj grafit, perne pentru scaune și spate în țesătură tehnică ecru și dungată și blat pentru masă de cafea în travertin . O idee de amenajare care reprezintă echilibrul perfect între rezistență și ușurință estetică, permițându-vă să revoluționați orice spațiu exterior, îmbogățindu-l cu o atingere exclusivă și rafinată . Detaliul original al pernelor cu dungi se potrivește perfect cu sufletul clasic al structurilor de fier, creând o compoziție cu gust contemporan, ideală pentru a vă bucura de zile însorite minunate în relaxare totală.
Particularitatea fiecărui element este zincarea la cald, care garantează rezistența la rugină a fierului de zeci de ani și, prin urmare, o rezistență excelentă la orice agent coroziv, obținând astfel un produs funcțional, durabil și de înaltă calitate . Pernele scaunului și a spătarului conferă fiecărui element al camerei de zi un confort optim, crescând în același timp valoarea și valoarea acestuia datorită garniturilor, formelor, profilelor și matlasării cu atenție la detalii pentru un produs de clasă .

Măsurători :
  • canapea: L 172 x D 85 x H 105 cm;
  • fotoliu: L 86 x D 85 x H 105 cm;
  • măsuță de cafea: L 100 x P 50 x H 44 cm.
NB : structura elementelor, precum și pernele scaunului și a spătarului sunt disponibile într-o gamă largă de culori diferite.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă, utilizând formularul „ Solicitați informații ”.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate