Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaun de grădină stivuibil din fontă de grafit Fabricat în Italia, 2 bucăți - Catrina

Cod: CATRINA
Lei 4.113,61 Lei 6.172,80 -33%
TVA inclus

madein_italy

- +
Timpii de livrare
4 săptămâni lucrătoare
echipament de sitting
Fier
Structura materialului
Fier
Lungime (cm)
44
Adâncime (cm)
42
Înălțime (cm)
94
Viadurini in the Garden

Scaun de exterior stivuibil din fier vopsit fabricat manual în Italia, 2 piese.

Scaun de exterior cu structură din fier vopsit finisat cu grafit realizat în întregime în Italia O idee de mobilier cu un suflet retro care aduce la viață un design de altădată pentru a da caracter și personalitate oricărui mediu în aer liber, de la cele domestice precum grădinile și terasele până la spațiile contractate precum barurile și restaurantele în aer liber. Simplitatea formelor și nuanța sobră a culorilor îl fac deosebit de versatil datorită dimensiunilor reduse, ușurinței și ușurinței structurii sale. Prin urmare, ceea ce se naște este un produs unic prin esențialitatea sa , capabil să caracterizeze mediul înconjurător, aducând cu el o notă exclusivă și fascinantă .

Pentru a-și crește valoarea și valoarea este tratamentul de zincare la cald, care garantează o protecție excelentă împotriva oricărui tip de coroziune, de la cea a sării până la cea datorată acidității ploilor și, prin urmare, a oțelului inoxidabil de zeci de ani. În acest fel, produsul își păstrează caracteristicile intacte în timp, demonstrând o calitate ridicată datorită măiestriei 100% italiene și atenției deosebite pentru detalii.

NB : perna scaunului nu este inclusă . Scaunul este disponibil într-o gamă largă de culori diferite.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă, utilizând formularul „ Solicitați informații ”.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate