Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Talenti cel mai bun design pentru decorarea grădinii tale

"Designul înseamnă a crea ceva care nu există. Răspuns la o necesitate emoțională".Acestea sunt cuvintele lui Cristian Visentin, unul dintre designerii care au semnat una dintre colecții cu marca Talenti. Această companie a încercat încă de la început să obțină un rol de lider în sectorul mobilierului exterior prin filozofia pe care o putem relua în aceste cuvinte: Tradiție, Creativitate și Inovare.

Obiectivul principal pe care au fost intenționați să îl realizeze a fost acela de a combina calitatea înaltă a meseriei cu cea mai avansată tehnică a industriei. Această combinație va permite crearea de produse rafinate și la modă, care vor face fiecare loc în care sunt plasate exclusiv și la modă. Colecțiile lor s-au născut datorită colaborării cu designerul național și internațional, care le conferă strălucire produselor recomandate prin stabilirea noilor reguli de viață în aer liber.

O îngrijire pentru detalii și un control aproape maniacal pentru calitate. Printre cele mai bune propuneri găsiți produsele din lemn de tec din linia Talenti Cleo, cum ar fi mese de mese fixe sau extensibile, mese de cafea de diferite forme și dimensiuni și un fotoliu frumos de balansoar. Pentru cei care preferă ușurința de aluminiu, saloanele moderne din liniile Casilda și Cottage vă vor oferi un colț confortabil pentru a aduce împreună prieteni în grădina dvs. Talenti se gândește, de asemenea, la cei care doresc să se așeze lângă piscină pentru a face plajă cu propunerile de șezlonguri din cele mai bune materiale pentru exterior.