Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Exteriorul de Lux - Fotolii și Bare Plutitoare, Pulverițe și Paturi

Trona: lider italian în amenajări exterioare și de grădină

Trona a fost fondată în 2006 de designerul italian Christian Tamburinelli. Ideea este de a crea un fotoliu rezistent pentru exterior, elegant pentru interior și cu caracteristica specială de a putea pluti pe apă.
Această versatilitate se datorează și materialului folosit din sectorul nautic permite celor care îl cumpără să-l exploateze atât în interiorul piscinei, cât și în exterior. De fapt, aceste fotolii sunt transformate în paturi confortabile.

Stilul și designul unic al acestor produse 100% fabricate în Italia vă vor face exteriorul special și perfect pentru organizarea petrecerilor cu prietenii.
Trona a fost un brevet pentru invenție industrială și este marcă înregistrată.

Noi la Viadurini suntem retailerul dvs. oficial, printre propunerile noastre se numără scaunele plutitoare cu scaun dublu, model Magnum, sau scaun unic, model Luxury, bar plutitor confortabil, care să se prăjească cu prietenii direct în piscină sau canapele moi și pufuri din piele naturală nautică perfectă să te relaxezi în propria ta grădină!

Faceți clic aici pentru a citi articolul: „Cum să faceți un design în aer liber cu Made in Italy”.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri