Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Colecția Versace Medusa pentru distribuitor autorizat de origine - Viadurini

Rosenthal Versace întâlnește: Primul porțelan set Versace
Versace si Rosenthal sunt ambele sinonime cu excelență și de înaltă calitate. Rosenthal isi datoreaza faima internațională pentru capacitatea sa de a combina întotdeauna tradiția și inovația, în timp ce Versace este cunoscut în întreaga lume pentru glamour sale unice și de lux. Colaborarea dintre aceste companii de prestigiu, a fost fondat una dintre primele servicii ale colecției „Rosenthal întâlnește Versace“: a „Medusa“ serviciul de Gianni Versace , aparținând „Ikarus“ colecție care reflectă mai mult ca niciodată lumea unică a bogăției și culori Versace.
Punctul cheie al acestei colecții este un cap de aur somptuos meduze, semnul inconfundabil al recunoașterii Versace, înconjurat de decorațiuni baroce expresive. Capul Meduzei este - la centru - pe toate cupe și toate canile, precum și pe toate vasele mari și mici, de „Medusa“ de colectare. Culorile aristocrați Real - roșu strălucitor, aur elegant și negru - și desene provocatoare și ornamente filigranate dau capul Meduzei un cadru plin de culoare eleganță somptuos nemaiauzit. De „Medusa“ Colectia include un serviciu de masă și un serviciu de cafea, precum și accesorii complete. cani mari de cafea cappuccino și micul dejun lapte, farfurii de supa si boluri fac parte din colecția sa ca un cadou prețios accesorii foarte personale, cum ar fi inel pentru șervețele, sfesnice, vaze și seturi elegante de fumat. Ambele colecții de sticlă „Medusa Lumière“ și „Meandre“ , și chiar colecția tacâmuri „Medusa de aur“ , completează tabelul colorat elegant în lumea unică a stilului Versace.

Prin decoratiunile realizate din simboluri, elemente antice și referiri la mitologie este evocat diverse scenarii imaginare. Versace reușește să creeze lumi fantastice decât oricând , folosind China de lux, cristal și tacâmuri de la Rosenthal , cu o calitate de până la cele mai înalte așteptări. În fiecare produs materiale de calitate sunt prelucrate în cele mai poruncitor de moduri. Versace întotdeauna reușește să creeze o punte de legătură între trecut și Crearea unor motive ultra-modern, fără vârstă și în orice mod de a muta cu vremurile. Armonia dintre aceste motive este perfect identificabilă în articolele create în colaborare cu Rosenthal.