Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Viadurini Pet Collection - Paturi pentru Câini și Perne Fabricate în Italia

Viadurini Pet Collection designul realizat în Italia pentru paturile prietenilor tăi cu patru picioare

Viadurini Pet Collection este o selecție de paturi pentru câini și pisici, concepute pentru a oferi un confort maxim prietenului tău cu patru picioare.
Colecția are paturi pentru câini și pisici interioare pentru a le oferi prietenilor tăi de companie o pernă sau un pat italian de design.

Printre propunerile noastre veți găsi paturi amovibile rezistente la pete din microfibră pentru a spăla cu ușurință tapițeria și pernele originale, cu adăugarea de boluri pentru apă sau o iarbă sintetică, pentru a da o notă naturală caninei dvs. de câine.
Pentru cei care caută design de lux chiar și în patul prietenului lor cu patru picioare, perna ecologică din piele ecologică cu capac detașabil pentru spălarea și igienizarea acestuia oricând doriți este interesantă.

Alegeți patul cel mai potrivit pentru dimensiuni și forme pentru spațiile din casa ta și dimensiunea câinelui tău. Unele dintre paturile propuse sunt personalizabile în ceea ce privește culoarea și dimensiunea, îl găsiți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și, dacă doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul nostru de telefon.
Personalul nostru vă va ajuta cu plăcere în alegerea celei mai bune canițe pentru prietenii dvs. cu patru picioare.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri