Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Vondom mobilier modern de exterior

Vondom mobilier modern de exterior:

Vondom
caută în mod constant inovația și designerii care vă păstrează numele înalt.
Toate produsele sunt create cu materiale durabile care respectă mediul și ADN-ul nostru; acest lucru înseamnă că toate produsele sunt pline de farmec și stil capabil să creeze noi dimensiuni ale relaxării și ospitalității. Ideea este de a crea un dialog între formă și mediul înconjurător pentru a transforma un spațiu gol într-un mediu unic, extraordinar și plin de farmec.
Astăzi este recunoscută pe plan internațional datorită acestor caracteristici și gamei largi de colecții:

- Vondom Agatha: este prima colecție de copii a lui Agatha Ruiz de la Prada, plină de spontaneitate și inocență. Această colecție este expusă în termeni infantile: flori, inimi etc., datorită formelor sale simple și dulci, care sunt distractive, optimiste și creative.
Materialul său este foarte rezistent la agenții atmosferici și permite utilizarea externă.

- Vondom Delta: Scopul colecției Delta este de a da valoare emoțiilor prin căutarea obiectelor cu resurse reduse de materiale pline de dragoste și stil. Creează un fir comun între realism și suprarealism și este potrivit pentru spațiile contemporane.

- Vondom F3 : colecția în care matematica devine proiectată. Un prim proiect simplu, dar în realitate necesită un studiu precis al ingineriei și a preciziei pentru a face posibilă conceptul de stivuire a acestor forme ciudate.

- Vondom Kes: colecția Kes are un singur scop: de a compune cu aranjamentele sale fantastice de ședere fără sfârșit și articulat. O caracteristică importantă care diferențiază Kes de celelalte este tăierea vizibilă pe partea de bază care vă permite să introduceți elemente suplimentare precum: cotiere, spătar și mese.

- Vondom Spritz: colecția Spritz în forma sa urmează libertatea, puritatea și prospețimea lucrurilor care l-au inspirat să se nască: plajele, gardurile albe ale mării lungi și îngrijirea de a fi în vacanță.

- Vondom Vela: colecția Vela urmărește să ofere confort fără a-și pierde calitățile originale.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri