Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie de lavoar cu design clasic cu 3 găuri, din alamă, fabricată în Italia - Lisca

Cod: LISCA2
Lei 1.127,99 Lei 1.593,62 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie clasică pentru chiuvetă de baie din alamă, fabricată în Italia.

Baterie de lavoar cu 3 orificii Fabricat în Italia din alamă cu scurgere de 1/4 "1/4 complet cu șurub. Designul clasic și liniile curate subliniază personalitatea concepută și concepută pentru a face baia dvs. un loc elegant, cu un stil discret, dar impresionant. Finisajele disponibile conferă articolului un aspect contemporan, permițându-vă să combinați modernitatea și tradiția într-un mod original.

Finisaje disponibile:
  • crom;
  • crom / aur;
  • bronz.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate