Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie de design clasic cu o singură gaură pentru lavoar din alamă Fabricat în Italia - Lisca

Cod: LISCA3
Lei 1.171,20 Lei 1.756,80 -33%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie pentru chiuvetă de baie cu pivot pivotant design clasic Made in Italy.

Single hole mixer bazin alamă cu 1 "1/4 scurgere completă cu șurub. Se crede că designul său aduce în minte un stil extrem de clasic care, datorită finisajelor disponibile, este îmbogățit cu o notă de modernitate pentru a da viață unui obiect unic și original. Butoiul antic rotativ în același timp își mărește funcționalitatea , permițându-vă să deplasați jetul de apă într-un mod simplu și practic în funcție de nevoile dumneavoastră.

Finisaje disponibile:
  • crom;
  • crom / aur;
  • bronz.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate