Made in Italy

Baterie de lavoar cu gura de 200 mm Distanta centrala din alama Made in Italy - Liro

  • Made in Italy
  • Cod: LIRO1
Lei 893,49 Lei 1.116,81 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie pentru chiuvetă modernă din alamă, fabricată în Italia.

Baterie de chiuvetă din baie din alamă cromată cu gură de distanță centrală de 200 mm și canal de scurgere 1/4 "1/4 complet cu cartuș deschis Kerox Ø 25 mm.
Fabricat în Italia , acest produs are un design original și creativ care caracterizează întreaga figură, îmbogățind stilul său cu simplitate și eleganță . Structura sa bazată pe inovație nu renunță, totuși, la aspectul fundamental al funcționalității , un element care crește valoarea robinetului, făcându-l ideal pentru băile cu un gust modern, care au nevoie de o notă nouă.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter