Made in Italy

Baterie de lavoar extinsă din alamă fără scurgere Fabricat în Italia - Ermia

  • Made in Italy
  • Cod: ERMIA6
Lei 1.198,87 Lei 1.498,59 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie extinsă pentru chiuvetă de baie fără deșeuri din alamă Fabricat în Italia.

Baterie extinsă pentru chiuvetă de baie Fabricat în Italia fără scurgere din alamă cromată complet cu cartuș deschis Kerox Ø 25 mm. Conceput și conceput ca un obiect elegant capabil să sublinieze și să crească valoarea estetică a întregii încăperi, acest complement este un element original care poate îmbogăți mobilierul cu o notă de personalitate și stil . Disponibil cu ampatament de diferite lungimi, este extrem de versatil și capabil să satisfacă toate nevoile într-un mod impecabil.

Măsura : H 285 mm (înălțimea totală 350 mm)

Optiuni Disponibile:
  • distanta centrala 130 mm;
  • distanta centrala 170 mm;
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter