Made in Italy

Baterie de lavoar pentru baie extinsă H 268 mm Fără scurgere Made in Italy - Galla

  • Made in Italy
  • Cod: GALLA2
Lei 1.289,24 Lei 1.611,56 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 10/15 zile lucrătoare

Baterie moderna pentru chiuveta de baie din alama cromata fara deseuri Made in Italy.

Baterie extinsă pentru chiuvetă de baie fără deșeuri realizată în întregime din alamă cromată completă cu cartuș deschis Kerox Ø 25 mm. Acest articol Made in Italy este caracterizat de un design esențial capabil să fie la fel de discret pe cât de elegant și funcțional. Liniile care înconjoară structura sunt geometrice și cu un stil curat, permițând crearea unui robinet capabil să atragă atenția asupra sa datorită minunatului finisaj cromat care crește și mai mult valoarea estetică și decorativă.

Măsura : H 268 mm (înălțimea totală 313 mm)

Finisaje disponibile:
  • crom;
  • crom / aur;
  • bronz.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter