Made in Italy

Baterie pentru chiuvetă de baie din alamă pătrată cromată Made in Italy - Medida

  • Made in Italy
  • Cod: MEDIDA
Lei 1.188,29 Lei 1.485,39 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Baterie moderna pentru chiuveta de baie finisata din alama cromata Made in Italy.

Baterie pentru chiuvetă de baie din alamă finisată cromată completă cu cartuș deschis Kerox Ø 25 mm. Liniile pătrate și unghiurile bine definite dau o notă extrem de modernă și rafinată produsului și întregii încăperi, îmbogățindu-l cu stil și un gust complet nou. Disponibil atât în versiunea cu și fără scurgere, simplitatea sa și minunatul finisaj cromat permit acestui robinet să devină parte a oricărui decor într-un mod impecabil, rezultând discret și elegant.

Optiuni Disponibile:
  • cu 1 '' 1/4 scurgere;
  • fără scurgere.
Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovație , design și siguranță , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a băii tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter