Made in Italy

Baterie lavoar de baie din blat din alamă cromată Fabricat în Italia - Binsu

  • Made in Italy
  • Cod: BINSU8
Lei 5207,72 Lei 5786,36 -10%
Material alamă
Timpii de livrare 5 săptămâni lucrătoare

Baterie lavoar de design modern, fabricat în Italia.

Baterie pentru chiuvetă de blat din alamă finisată cromată cu un design extrem de clasic înălțime de 205 mm și cu o distanță centrală de 170 mm, complet cu scurgere și manetă pop-up.
Produs integral în Italia, cu materiale de înaltă calitate, conforme cu standardele europene. Acest mixer poate fi instalat pe partea superioară, echipat cu aerator și cap ceramic la 90 °; recomandat pentru sistemul său de economisire a energiei pentru economisirea apei de 6L / min și gura pivotantă.

Întreținere și curățare: Se recomandă uscarea oricăror picături sau depuneri de apă pe produs cu o cârpă moale; nu lăsați pe ea cârpe umede sau bureți umezi; evitați utilizarea unor bureți abrazivi sau de curățat care deteriorează suprafața; nu utilizați pentru curățarea niciunui tip de detergent care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, dezasamblați aeratorul și scufundați-l câteva ore în oțet diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât să dispară toate impuritățile și depunerile de calcar.

Pentru mai multe informații și cotații, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro