Made in Italy

Baterie pentru chiuvetă din alamă cu 3 găuri, fabricată în Italia - Binsu

  • Made in Italy
  • Cod: BINSU9
Lei 4803,19 Lei 5336,85 -10%
Material alamă
Timpii de livrare 5 săptămâni lucrătoare

Baterie pentru chiuvetă din alamă cu 3 găuri, fabricată în Italia.

Baterie lavoar cu trei găuri, din alamă cromată, cu un design clasic înălțime de 130 mm și cu o distanță centrală de 140 mm, complet cu scurgere și manetă pop-up.
Produs integral în Italia, cu materiale de înaltă calitate, conforme cu standardele europene. Acest mixer poate fi instalat pe partea superioară, echipat cu aerator și cap ceramic la 90 °; recomandat pentru sistemul său de economisire a energiei pentru economisirea apei de 6L / min și gura pivotantă.

Întreținere și curățare: Se recomandă uscarea oricăror picături sau depuneri de apă pe produs cu o cârpă moale; nu lăsați pe ea cârpe umede sau bureți umezi; evitați utilizarea unor bureți abrazivi sau de curățat care deteriorează suprafața; nu utilizați pentru curățarea niciunui tip de detergent care conține clor sau compușii săi care ar putea oxida mixerul.
Pentru o întreținere perfectă, dezasamblați aeratorul și scufundați-l câteva ore în oțet diluat și apoi clătiți-l cu multă apă, astfel încât să dispară toate impuritățile și depunerile de calcar.

Pentru mai multe informații și cotații, nu ezitați să ne contactați la clienti@viadurini.it.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro