Made in Italy

Aplica de perete din ceramică albă mată cu flori decorative - Revoluție

  • Made in Italy
  • Cod: RIVOLUZIONE1
Lei 4.085,21 Lei 5.106,54 -20%
Material ceramică
Culoare Matt White
Timpii de livrare 3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei LED GU10 - 3000k
Lungime (cm) 6
Adâncime (cm) 13
Înălțime (cm) 26
max 20W - 400 lumen

Aplica de perete din ceramică albă albă mată, cu flori decorative, fabricată în Italia

Această lampă de perete originală și unică reprezintă calitatea și valoarea producției italiene cu designul său concis și delicat , care evidențiază o manoperă tipică antică de la mijlocul secolului al XVIII-lea.
Cilindrul simplu din ceramică este înfășurat într-un vârtej de flori care este evidențiat de puritatea liniilor stilistice și a materialului. Nu există excese, designul perfect echilibrat poate fi astfel inserat în diverse contexte , de la cele mai moderne pentru o notă de eleganță pură, la cele mai clasice și industriale, pentru o atmosferă contemporană și un contrast care emoționează.

Complementul dorește să evidențieze autenticitatea și miile de nuanțe care caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator.

Lampa este fabricată din ceramică albă opacă ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Bec inclus: 1 x GU10 LED 5W, 400 lumeni - 3000K clasa A +
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter