Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Freestanding bai de lux

Baia de sine statatoare este tendințele de design de baie. Este de fapt, ea este singura și nu necesită montaj la același nivel. Datorită acestei caracteristici speciale, lasă suficient spațiu pentru creativitate, deoarece poate fi plasat oriunde doriți; lângă șemineu în dormitor, în mijlocul unei camere și nu în apropierea unei ferestre de ușă, care are vedere spre o vedere panoramică.

În magazinul nostru online puteti gasi propriul design rezervor Freestanding linii sinuoase și rotunjite, cu un design versatil, care poate furniza atât mobilier clasic și modern, baie din cele mai bune branduri; Novello și BBA.

Rezervoarele freestandign de BBA sunt realizate din dublu strat acrilic: acrilic este un produs utilizat pe scară largă în producția de căzi de baie și este larg răspândit pe piață în ultimele decenii. Suprafața sa, durabil, non-poros și ușor de curățat, de asemenea, constituie o barieră impenetrabilă pentru microbi și bacterii.

Tancurile de sine statatoare de Novello în schimb sunt realizate în Cristalplant; un material compact și netratat cu vopsea, compus dintr-un procent ridicat de umpluturi minerale și un procent scăzut de rășină, care face suprafata placuta la atingere si rezistent.

Pentru cei care caută o linie de produse mai exclusiv Viadurini Design oferă modele elegante de design ale rezervoarelor Adamantx®. Design-ul este minimalist și linii curate, perfecte pentru a recrea simplitatea mediilor zen.

Adamantx® este un material inovator, cu care este posibil să se realizeze orice formă și culoare pentru a crea obiecte și proiecte de design unic. Este un material compozit, obținut prin prelucrarea spume acoperite cu rășini speciale, care revoluționează lumea designului.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri