Made in Italy

3 Clutch-uri din bumbac tipărită manual - Viadurini by Marchi

 • Made in Italy
 • Cod: ASPO135
Lei 458,50 Lei 509,44 -10%
Material bumbac pur
Măsuri Mic: aproximativ 10x6 cm; Mediu: aproximativ 15x9 cm; Mare: aproximativ 24x12 cm
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare
Personalizate Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro

3 pochette polivalente din bumbac pur, cu motive colorate imprimate manual, o piesă dreptunghiulară unică realizată în Italia.

Începând cu anul 1633 arta, istoria, pasiunea, tradiția, abilitățile manuale animă laboratorul de imprimeuri de mână pe pânză (țesături naturale).

Articolele realizate cu „țesăturile noastre de artă spontană” sunt unice și irepetabile, deoarece sunt rezultatul lunilor de muncă.
NB: Fiind piese unice , produsul va fi întotdeauna diferit și nu va avea niciodată același tipar. În momentul comenzii vom trimite imaginile produselor disponibile în prezent din care puteți alege.

Țesătura a fost creată ca o acoperire pe bancul de lucru, unde țesăturile sunt imprimate manual.
În timpul fazelor de tipărire, culoarea este transferată parțial și în această țesătură de bază care, lună după lună, se transformă într-o operă de artă „involuntară”, dar plină de culoare și farmec.

Această formă de „ artă spontană ” este imprevizibilă; rezultatul final nu este rezultatul unui proiect inițial și este întotdeauna diferit de la țesătură la țesătură, ceea ce ne permite să creăm articole exclusive și unice de acest fel.
Fiecare margine, colț, de ambele părți ale articolelor realizate cu această țesătură, au culori și fațete diferite unele cu altele.

Fazele de realizare sunt următoarele:

 1. Alegerea materialului : țesăturile 100% naturale utilizate sunt selectate după o evaluare atentă, luând în considerare calitatea și rezistența în timp, chiar și după numeroase spălări.
 2. Spălare : materialul este spălat și uscat natural.
 3. Tăiat : materialul este tăiat la dimensiuni pe banca de lucru.
 4. Manganatura : această fază este realizată cu manșeta din 1633 pentru a călca, compacta și presa țesătura, astfel încât la momentul tipăririi culoarea să fie complet absorbită de țesătură.
 5. Pregătirea culorilor : conform rețetei din anii 1600, culorile sunt produse manual folosind ingrediente naturale care conferă nuanțe unice și vibrante, asigurând în același timp performanțe optime și rezistență maximă.
 6. Imprimarea manuală : această fază durează luni întregi. Materialul este așezat pe bancul de lucru sub diferite articole care vor alterna și vor fi tipărite în luni și luni de lucru. Diferitele culori și modele vor fi transferate „spontan” pe acest material datorită presiunii mucegaiului din lemn și se vor suprapune. Rezultatul final va fi o explozie de culori și nuanțe imprevizibile și irepetabile.
 7. Fixarea culorii : după câteva luni ... când rezultatul a atins expresia maximă, fixarea culorii are loc. O altă fază importantă pentru a asigura durabilitatea culorii și a-și menține strălucirea în timp.
 8. Căptușirea cu mangle : călcarea țesăturii necesare pentru pregătirea pentru următoarea fază, cea a ambalajului și a cusutului.
 9. Ambalare și cusătură : în această fază diferitele articole sunt create, cusute și ambalate manual.
 10. Ultima călcare cu mangle: articolul este gata de utilizare.

Întregul proces de fabricație, desfășurat ca în 1633, are, în mod natural, un impact asupra mediului scăzut, eco-durabil , deoarece consumul de energie este redus la minimum.

Fiecare creație trebuie considerată o adevărată operă de artă , unică și irepetabilă în felul ei.
Prelucrarea manuală în toate etapele de producție face ca fiecare articol să fie unic și fiecare mic detaliu care ar putea părea o imperfecțiune, arată că lucrarea a fost realizată de un maestru meșter și nu de o mașină.

Informații tehnice:

 • Tesatura : bumbac 100%
 • Instrucțiuni de spălare : Spălarea mâinilor cu apă rece.
Articolul este compus din:
 • 1 x 10x6 cm sac de ambreiaj;
 • 1 x 15x9 cm sac de ambreiaj;
 • 1 x 24x12 cm sac de ambreiaj;
NB: trebuie luate în considerare măsuri indicative . Deoarece acestea sunt produse handmade, dimensiunile pot varia ușor.
Email Newsletter
Newsletter
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro