Made in Italy

Aplica de perete în design ceramic alb mat cu flori decorative - Fluxo

  • Made in Italy
  • Cod: FLUXO
Lei 3.828,84 Lei 4.786,05 -20%
Material ceramică
Culoare Matt White
Timpii de livrare 3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei LED GU10 - 3000K
Lungime (cm) 14
Adâncime (cm) 12
Înălțime (cm) 39
max 35W - 400 lumen

Aplica de perete din ceramică albă mată cu decorațiuni florale, design rafinat fabricat în Italia.

Această lumină de perete originală și unică se caracterizează nu numai prin formele sale, ci și prin culoarea sa albă pură, care se exprimă în decorațiuni florale romantice pentru a se încadra în cele mai diferite spații, aducând intimitate și rafinament . Complementul dorește să evidențieze autenticitatea și miile de nuanțe care caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator.

Lampa este fabricată din ceramică albă opacă ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Cablu electric transparent
  • Cârlig de perete din metal alb mat
  • Bec inclus
  • Tipul sursei: 1 LED dicroic xGU10 5W, 400lumen - 3000K clasa A +
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter