Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baie rama de sticla oglinda decorate Pascal frunze de aur

Cod: PASCAL
Lei 4.430,38
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
L1200x H 800XP 55 mm
Timpii de livrare
* 3 săptămâni termenul de livrare poate varia în cazul în care produsele nu sunt în stoc.
Greutate produs
28 kg
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Bathroom
rama baie oglinda de sticlă decorate frunze de aur, Pascal
Oglindă cu ramă din sticlă decorate cu foita de aur. Montare pe perete reversibil orizontal / vertical. De asemenea, disponibil în alte dimensiuni: 90x70cm, 140x80cm și versiunea de argint. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

Producător Made in Italy
Produsele din această colecție au fost realizate de către o societate care se bazează pe „puterea de experiență“; experiență crescut într -o jumătate de secol de cercetare pe materiale, tehnici de prelucrare, pentru cele mai eficiente realizări și soluții estetice. Dar compania are , de asemenea , experiența dobândită în istoria locurilor, Toscana, frumos teren bogat în castele medievale si renascentiste, vile, a ordonat un peisaj de câmpuri și păduri, în cazul în care creșterea și dezvoltarea industrială au dat toate " întregul teritoriu un rol principal și o nouă față, atât punct de vedere social, economic și cultural. În acest cadru am dezvoltat o cale centrată pe evoluția tendințelor și a planificării interne, consolidată printr-o strategie comercială și de distribuție.
Proiectare, flexibilitate și atenție la detalii sunt cuvintele cheie pentru realizarea de mobilier: oglinzi de baie, oglinzi luminoase, containere de mobilier și coloane concepute pentru a face baie un mediu funcțional, dar cu stil.
Întotdeauna în ton cu vremurile, această companie oferă o producție de calitate cu colecții care știu cum să răspundă la nevoile diverse ale clienților săi în ceea ce privește funcționalitatea, estetica și raportul calitate / pret. O conformitate cu standardele europene și în materialele utilizate în diferitele etape de transformare a produsului și cu garanția unui lanț de producție până la 100% realizate în Italia.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate