Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Oglindă modernă cu margini din sticlă mată, iluminat cu LED-uri, Ady

Cod: ADY100
Lei 3.459,89

madein_italy

- +
Măsuri
L1000x H 600xP 45 mm
Timpii de livrare
2 săptămâni termenul de livrare poate varia în cazul în care produsele nu sunt în stoc.
Greutate produs
24 kg
Personalizate
Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
Viadurini Collezione Bagno
Oglindă modernă cu margini din sticlă mată, iluminat cu LED - uri, Ady
Oglinda cu margini lipite din sticlă mată. Montare pe perete reversibil orizontal / vertical.
Ady este de asemenea disponibil în 120x80 cm. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

Lumini cu LED-uri: 4000K
Putere: 46W
Lumen: 4032 lm

Producător Made in Italy
Produsele din această colecție au fost realizate de către o societate care se bazează pe „puterea de experiență“; experiență crescut într -o jumătate de secol de cercetare pe materiale, tehnici de prelucrare, pentru cele mai eficiente realizări și soluții estetice. Dar compania are , de asemenea , experiența dobândită în istoria locurilor, Toscana, frumos teren bogat în castele medievale si renascentiste, vile, a ordonat un peisaj de câmpuri și păduri, în cazul în care creșterea și dezvoltarea industrială au dat toate " întregul teritoriu un rol principal și o nouă față, atât punct de vedere social, economic și cultural. În acest cadru am dezvoltat o cale centrată pe evoluția tendințelor și a planificării interne, consolidată printr-o strategie comercială și de distribuție.
Proiectare, flexibilitate și atenție la detalii sunt cuvintele cheie pentru realizarea de mobilier: oglinzi de baie, oglinzi luminoase, containere de mobilier și coloane concepute pentru a face baie un mediu funcțional, dar cu stil.
Întotdeauna în ton cu vremurile, această companie oferă o producție de calitate cu colecții care știu cum să răspundă la nevoile diverse ale clienților săi în ceea ce privește funcționalitatea, estetica și raportul calitate / pret. O conformitate cu standardele europene și în materialele utilizate în diferitele etape de transformare a produsului și cu garanția unui lanț de producție până la 100% realizate în Italia.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri