18 farfurii din porțelan și gresie cu 6 locuri pentru masă în 3 decorațiuni diferite - Hier

  • Cod: HIER
Lei 1545,23 Lei 1931,55 -20%
Material porțelan și gresie
Măsuri Farfurie: Ø 26,5 x inaltime 3 cm / Farfurie cu supa: Ø 20 x inaltime 5 cm / Farfurie cu fructe: Ø 19 x inaltime 2 cm
Timpii de livrare 7/10 zile lucratoare

Set 18 farfurii din portelan si gresie

18 Farfurii din porțelan și gresie. 6 locuri de masa in 3 decoratiuni diferite in nuante de negru si auriu in pachet. Serviciul constă din 6 farfurii de masă, 6 farfurii cu supă, 6 farfurii cu fructe .

Înfășurați masa în opulență și mister cu acest set de 18 farfurii din porțelan și gresie , unde farmecul designului abstract se întâlnește cu profunzimea celui mai intens negru. Fiecare piesă este decorată cu artă cu motive circulare și spirale geometrice care se joacă între ele creând un efect vizual hipnotic, pe cât de îndrăzneț, pe atât de elegant.

Paleta de culori se mișcă prin nuanțe de negru, îmbogățite cu puncte de lumină aurie care dau viață unei mese de sufragerie care este un adevărat teatru de umbră și lumină . Finisajul porțelanului și robustețea gresiei fac din fiecare farfurie nu doar un obiect de stil, ci și o mărturie a funcționalității și rezistenței .

Acest serviciu este ideal pentru cei care caută calitate și rafinament atemporal , o completare perfectă pentru mediile moderne și pentru cei cărora nu le este frică să îndrăznească o alegere curajoasă. Cu aceste feluri de mâncare, sărbătorim frumusețea măiestriei și oferim o experiență culinară care depășește cu mult normalitatea, transformând fiecare masă într-o ocazie de lux și caracter .

dimensiuni:

  • Farfurie: Ø 26,5 x inaltime 3 cm
  • Farfurie adanca: Ø 20 x inaltime 5 cm
  • Farfurie cu fructe: Ø 19 x inaltime 2 cm
NB: Se recomandă spălarea mâinilor.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro