18 farfurii din porțelan și gresie cu decorațiuni de pește colorat - Morgen

  • Cod: MORGEN
Lei 903,03 Lei 1128,78 -20%
Material porțelan și gresie
Măsuri Farfurie: Ø 27 x inaltime 3 cm / Farfurie cu supa: Ø 20 x inaltime 5,5 cm / Farfurie cu fructe: Ø 19 x inaltime 2 cm
Timpii de livrare 7/10 zile lucratoare

Set 18 farfurii din portelan si gresie

18 Farfurii din porțelan și gresie . Serviciul constă din 6 farfurii de masă, 6 farfurii cu supă, 6 farfurii cu fructe . Farfurii de supa in 3 culori diferite.

Acest serviciu cu 18 farfurii este o capodopera de portelan si gresie care surprinde esenta unei mari fermecate. Fiecare piesă este fin împodobită cu un design de pește în culori strălucitoare care ies în evidență pe un fundal alb, amintind texturile delicate ale unei țesături fine.

Paleta de culori care variază de la turcoaz la teracotă și albastru ocean creează un contrast fascinant și modern, transformând fiecare fel de mâncare într-o declarație artistică. Colecția evocă un sentiment de frumusețe naturală cu o notă de eleganță sofisticată , făcând din fiecare masă o experiență vizuală de neuitat.

Gresia, cu nuantele sale de culoare uni, este o contrabalansare perfecta fata de portelanul usor, oferind serviciului o versatilitate si o durabilitate unica care indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Aceste farfurii, ideale pentru cei care apreciază măiestria fină și calitatea , sunt o invitație de a împărtăși momente de convivialitate într-un mediu care celebrează pasiunea pentru design și atenția la detalii .


dimensiuni:

  • Farfurie: Ø 27 x inaltime 3 cm (greutate: 700 g)
  • Farfurie adanca: Ø 20 x inaltime 5,5 cm (greutate: 550 g)
  • Farfurie cu fructe: Ø 19 x inaltime 2 cm (greutate: 300 g)
NB: Se poate spăla în mașina de spălat vase. Poate fi folosit la cuptorul cu microunde.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro