Made in Italy

2 Scaune cu Spătar înconjurător din țesătură Made in Italy - Fluture

  • Made in Italy
  • Cod: FARFALLA1
Lei 4.201,62 Lei 5.252,04 -20%
Timpii de livrare 15/20 zile lucratoare
echipament de sitting tesut
Structura materialului otel si lemn
Lungime (cm) 53
Adâncime (cm) 55
Înălțime (cm) 80
Înălțimea scaunului (cm) 48

2 scaune de sufragerie din material textil si otel Made in Italy

2 scaune de sufragerie realizate cu structura din tub de otel vopsit auriu roz, sezut si spatar din placaj imbracat in tesatura de catifea cu finisaj sidefat, in intregime Made in Italy.

Scaunul este o fuziune rafinată de confort și clasă , un exemplu splendid al modului în care designul contemporan poate întâlni bogăția de finisaje și culori. Țesătura scaunului vorbește despre lux și căldură, în timp ce cadrul de oțel auriu adaugă o notă de glamour discret, dar îndrăzneț.

Forma ergonomică a spătarului și căptușeala moale vă invită să vă așezați și să vă bucurați de moment, fie că este o pauză de cafea, o masă cu prietenii sau o întâlnire de afaceri. Oțelul, pe lângă faptul că garantează soliditatea și durabilitatea, reflectă lumina creând un joc plăcut de reflexii care îmbunătățește și mai mult culoarea scaunului.

Acest scaun nu este doar un element funcțional; este o piesă de mobilier de designer concepută pentru cei cărora le place să se înconjoare cu frumusețe în viața de zi cu zi, pentru cei care nu sunt mulțumiți și caută mereu acel ceva în plus. A-l alege înseamnă a alege să faci o declarație de stil îndrăzneață și încrezătoare.

dimensiuni:

  • lungime: 53 cm
  • lungime scaun: 44 cm
  • adancime: 55 cm
  • inaltime: 80 cm
  • inaltime scaun: 48 cm
NB: sunt disponibile finisaje suplimentare.
Pentru informatii contactati-ne folosind formularul " Solicitare informatii" .
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter