Made in Italy

2 taburete din piele neagră și structură din oțel auriu roz Fabricat în Italia - Laser

  • Made in Italy
  • Cod: LASER
Lei 5.467,57 Lei 6.834,49 -20%
Timpii de livrare 15/20 zile lucratoare
echipament de sitting piele
Structura materialului otel si lemn
Lungime (cm) 40
Adâncime (cm) 40
Înălțime (cm) 52/78

2 scaune de living din piele, lemn și oțel Made in Italy

2 taburete de sufragerie realizate cu scaun din placaj imbracat in piele neagra , baza rotunda din otel vopsit auriu roz , lift rotativ pe gaz, in intregime Made in Italy.

Acest taburet elegant este o adevărată sărbătoare a designului modern. Cu o siluetă simplă și un profil sofisticat, atracția sa este imediată și captivantă. Scaunul moale si confortabil se adapteaza perfect formei corpului, asigurand un confort optim care este amplificat si mai mult de prezenta unui suport pentru picioare practic si bine pozitionat.

Realizat din materiale de înaltă calitate, acest taburet garantează nu numai confort de lungă durată, ci și rezistență care îl face potrivit atât pentru spații casnice, cât și pentru mediile comerciale. Structura solida confera o nota de robustete, in timp ce liniile simple si curate il fac o completare ideala pentru orice tip de mobilier, de la cel mai clasic la cel mai avangardist.

Versatilitatea sa se extinde și la gama de finisaje disponibile, permițându-vă să alegeți nuanța perfectă pentru a se integra armonios cu restul mobilierului. Indiferent dacă adaugă locuri suplimentare sau creează un punct focal într-o cameră, acest scaun este o alegere ideală pentru cei care caută un stil atemporal și o funcționalitate fără compromisuri.

dimensiuni:

  • lungime: 40 cm
  • adancime: 40 cm
  • inaltime: 52/78 cm
NB: sunt disponibile finisaje suplimentare.
Pentru informatii contactati-ne folosind formularul " Solicitare informatii" .
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter