Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

4 lumini de plafon în design modern, realizate în Italia, diam. 70 cm, Lena

Cod: LENA1483
Lei 2.188,81
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Diametru 70 cm H22
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care elementul nu este prezent în depozit.
Viadurini Lighting
4 lumini plafon de design modern Made in Italy, Ø70, Lena
lampa de tavan 4 lumini cu PMMA capac difuzor opal. Atac în alb pictat plafon din metal. Un sistem de fixare cu magneți. Friză în perla sandylex, versiunea decorate disponibile în gri și violet. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

E27
Bulbilor: 4 x 42 W max - E27 HG (nu sunt incluse).

producător italian
Acest articol este realizat de o companie care din 1997 combină idei, materiale și stilul de a crea elemente pentru viața de toate zilele. Proiectarea devine practic și la prețuri accesibile, de zi cu zi devine o experiență extraordinară, reinterpretarea conceptul de lumină și spațiu.
Utilizarea de materiale, cum ar fi acrilic, policarbonat, lemn si materiale termofuse si materiale plastice reciclate, combinate cu un amestec de experiență și creativitate, acestea sunt în formă de articole cu un design unic, dar încă funcțional. Becuri de design de suspensie, lumini moderne de tavan, lumini de perete, lămpi de masă și lămpi de podea ... mobilier sunt proiectate pentru a genera entuziasm și să provoace un sentiment inconfundabil de bine.
Filozofia din spatele companiei este „bun design“: o filozofie, un gând, un alt mod de viață și un nou mod de a se bucura de creatiile lor ambiente.Nascono un design atât de ușor, esențial și durabil, pentru a intra în casele la nivel mondial.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate